Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Ook komend jaar: Funkeys bij HCW vanaf 5 jaar
17-7

Het afgelopen jaar hebben we een hele enthousiaste groep Funkeys gehad bij HCW. Voor komend seizoen zijn we dan ook van plan om een nieuwe groep te starten voor de 5-6 jarigen. De training voor de Funkeys zal net als afgelopen seizoen zijn op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00.
 
Wat is precies Funkey hockey?
[ ..lees meer ]
Laatste trimtoernooi 18-19
14-7

Het wedstrijdseizoen van de HCW-topteams mocht dan al afgelopen zijn, de Trimmers hadden nog een uitdaging na het accepteren van de uitnodiging van de Veendamse club ‘Daring’, die op deze midzomernachteen 24-uurs toernooi had georganiseerd. Misschien was het team niet 100% ‘Trim’ , maar onder de noemer ‘ gelegenheidsteam ‘ mocht dat de pret
[ ..lees meer ]
Elke vrijdag zomertraining: alleen van 7-8
14-7

Elke vrijdag is er zomertraining, van 7-8. Vanwege te weinig belangstelling wordt de training voor de jeugd vanaf F-leeftijd t/m D-leeftijd gecancelled. Wel kun je elke vrijdag langskomen tussen 19.00-20.00 voor de oudere jeugd en de senioren (vanaf C t/m heren 1 / dames 1 / trimmers, veteranen).
[ ..lees meer ]
Zomertraining vanaf 12 juli
18-6

Vanaf 12 juli worden er weer zomertrainingen aangeboden bij HCW. Deze training is voor diegenen die ondanks de zomerstop het heerlijk vinden om toch een keertje in de vakantieperiode te trainen. Niet verplicht maar juist heel gezellig! De zomertrainingen worden dit jaar aangeboden op de vrijdag:


[ ..lees meer ]

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 19 juli 2019
Aantal leden (info) 203
Nu online 40
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 70,4%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Charlie Gen

 

Clubcompetitie

BAS

(% bezetting bar)
juli 0 %
augustus 0 %
september 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %