Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

De 'Trots op HCW' sponsorloop

vrijdag 11 oktober 2019   |   00:00 - 19:30   |   't Hokkie - clubhuis

De 'Trots op HCW' sponsorloop

In het kader van het 90-jarig bestaan

 

Op 12 oktober willen we als HCW 90 kilometer lopen. 90 kilometer ‘langs onze leden, sponsoren en vrijwilligers’ omdat we 90 jaar bestaan en omdat onze club juist bestaat vanwege hun!

LET OP: we plannen deze sponsorloop zijn druk bezig genoeg aanmeldingen, vrijwilligers e.d. te krijgen; bij voldoende deelname gaat het door! Rond 17 september wordt dit bekend.


Welke route?

We starten om 12 uur ’s nachts in de nacht van vrijdag 11 oktober op zaterdag 12 oktober bij HCW. Vanaf daar lopen we via Winschoten en Scheemda richting Delfzijl / Termuntenzijl. Vanaf daar lopen we via Oostwold en de noordrand van de Blauwe Stad naar Bad Nieuweschans. Hier slaan we af richting het zuiden en lopen we via Bellingwolde, Vriescheloo en Wedde naar Oude Pekela. Daarna weer terug naar HCW waar we rond 18.00 op zaterdag aankomen. Bij aankomst is het de bedoeling dat we de succesvolle sponsorloop nog met z’n allen gezellig afsluiten! Onderweg passeren we onze hoofd sponsoren PKF/Post, Winteb, Autobedrijf De Winter en Hessels Zeefbanden. Het gebied waar we omheen lopen is globaal het gebied waar onze leden, vrijwilligers, trainers, coaches, etc. wonen!

 

Hoe werkt het?

Van elk team en van de leden van HCW wordt verwacht dat ze een deel van de 90 km gaan lopen. Hiervoor zijn er opstappunten; voor elk team één. Zo starten de Dames 1 en 2 om 24:00 uur ’s nachts bij HCW en volgen de Veteranen A rond 02:00 uur ’s nachts op kilometer 10 (in de buurt van Nieuw-Scheemda). Voor de jongere jeugd zijn de opstartpunten op 5 kilometer.

Je start bij het opstappunt van jouw team. Je laat je sponsoren per kilometer. Bij elk opstappunt kun je ook ‘uitstappen’ waar het volgende team het overneemt. Je kan er echter ook voor kiezen om juist door te lopen richting bijvoorbeeld de 20km (voor de senioren het volgende opstappunt).

Zo lopen we met alle teams de 90km, elk met een eigen startpunt en tegelijkertijd voor jouzelf of jou team de uitdaging om wellicht nog langer te lopen.

Voor alle deelnemers is HCW telkens de centrale plek. Vanaf daar rijden we naar de opstappunten en wordt voor alle deelnemers die uitstappen vervoer terug naar HCW geregeld.

Hoe werkt het onderweg

Achttien uur lang zal er dus een groep HCW-ers lopen in een estafette-vorm door onze regio. Dit zoveel mogelijk in tenue met onze trotse HCW-kleuren. Omdat we ook ’s nachts lopen zullen we zorgen voor een duidelijk zichtbare auto voorop, lichtgevende banden + verlichting langs de groep en fietsers die op gevaarlijke punten (o.a. met verlichting) andere weggebruikers kunnen waarschuwen en bijvoorbeeld kruispunten vooraf kunnen veiligstellen. We zullen daarbij zoveel mogelijk op voetpaden en fietspaden lopen. Als ondersteuning zal er ook een volgauto zijn met EHBO, eten en drinken voor onderweg. Zijn er blessures, lukt het niet meer dan zorgen we voor vervoer richting HCW!

Wie mogen er mee doen?

We nodigen iedereen uit om mee te lopen en zich te laten sponsoren. Ben je lid, oud-lid, vrijwilliger, coach, trainer sluit aan en loop mee. Hoe meer zielen hoe korter de kilometers worden en hoe gezelliger de tocht!!

Sponsoring?

Alle leden krijgen een sponsorformulier. Hierop kun je de namen van jouw sponsoren noteren en het bedrag per km of een totaal bedrag dat ze willen sponsoren. Na het lopen van de sponsorloop wordt jouw formulier afgetekend met het aantal kilometers dat je hebt gelopen en kun je het geld gaan ophalen.

De opbrengst van de sponsorloop heeft 1 doel: we willen onszelf een cadeau doen, hockey gerelateerd iets waar alle leden, vrijwilligers, ouders, trainers, etc. van kunnen genieten!! Iets waar de club de komende jaren veel aan heeft!

Help de organisatie

Om de lopers goed te ondersteunen hebben we als organisatie hulp nodig. Vandaar de oproep om je beschikbaar te stellen om ons te helpen deze uitdagende sponsorloop tot een goed einde te brengen. Wat hebben we nodig?

-5 personen als EHBO; elke persoon zal dan zo’n 4 uur ‘dienst doen’

-10 fietsers die de groep kunnen begeleiden (per fietser ook 4 uur ‘dienst doen’)

-10 chauffeurs voor de auto voorop en de volgauto

-Vrijwilligers om vanuit HCW de lopers naar de opstappunten te rijden en weer op te halen. Hierbij hopen we dat vanuit elk team ouders / vrienden inspringen voor die uren dat het team loopt.

-2 personen voor communicatie & promotie. We willen zoveel mogelijk aandacht, een live vlog, foto’s, etc. tijdens en na de tocht!

 

Vragen? Stel ze aan Werner Rolfers, Martijn Broekhuizen.

Voorlopig loopschema:

Team

Startpunt

Starttijd

Km

Dames 1

HCW

24:00

0

Dames 2

HCW

24:00

0

Veteranen A

Nieuw-Scheemda

02:00

10

Veteranen B

Nieuwolda

04:00

10

Trimmers

Nieuwolda

04:00

20

Jongens A

Termunten

06:00

30

MA

Oostwold

08:00

40

MB

Beerta

10:00

50

MC1

Bad Nieuweschans

12:00

60

MC2

Bellingwolde

13:00

65

JD11

Vriescheloo

14:00

70

MixD8

Vriescheloo

15:00

75

MixE6

Oude Pekela

16:00

80

MixF + Funkeys

Winschoten

17:00

85

Einde met barbecue

HCW

18:00

90

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 5 juni 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 21
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 68,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 39% |week: %