Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Pinksteren: familietoernooi HCW

zaterdag 19 mei 2018   |   12:30 - 00:00   |   't Hokkie - clubhuis

Komende zaterdag 19 mei is het zover: het eerste familietoernooi van HCW! Welke verborgen talenten heb jij? En … hoe goed is jouw familie? https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f31/1.5/16/1f3d1.png🏑https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f17/1.5/16/1f3c6.png🏆

In de middag tussen 12.30 en 17.30 wordt het toernooi gehouden bij HCW. Aansluitend is er een gezellige barbecue en de avond wordt afgesloten met een disco-feest voor jong en oud!
Er wordt gespeeld op een kwart veld in teams van 6 tegen 6. Wil je je opgeven, dat kan als team door te mailen naar [email protected] Een paar voorwaarden:
- Een team bestaat uit tenminste 7 personen, maximaal 10 personen. Er mogen ook niet-familieleden in het team natuurlijk (vrienden, 2 families samen, etc.)
- In het team moet minstens 1 actief lid van HCW zitten (jeugd of volwassene). Bedoeling is een mix van hockeyers en ‘niet hockeyers’ van alle leeftijden.
- Deelname is 10,- euro per persoon. Betaling geschiedt per team. Voor dit geld kunnen wij het toernooi organiseren inclusief de barbecue en het feest. Drinken valt hierbuiten.
- Je moet zelf zorgen voor sticks, bitjes en scheenbeschermers.

Zet in de mail de namen van jouw teamleden, 1 persoon die als contactpersoon fungeert, die ‘aanvoerder’ is en de naam van jouw team! De opgave is definitief na betaling; hierover later meer informatie.

Er is een maximum aan het aantal teams dus wees er snel bij! Mocht je vragen hebben, laat het ons weten: Regina Reus ([email protected]), David Stolk ([email protected]), Martijn Broekhuizen ([email protected]).

Nb. wil je helpen op het toernooi, wil je meehelpen organiseren laat het ons weten: alle hulp is welkom!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fc5/1.5/16/1f4aa.png

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

woensdag 16 januari 2019
Aantal leden (info) 222
Nu online 16
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 71,2%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Gerrit Blaauw

 

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. ZAALBLOK
5. MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %
februari 0 %
maart 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 17% |week: 83%

Teams