Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
18-2
Wij zoeken nog meer gezelligheid: wie wil lid worden van de TC??

De Technische Commissie (TC) regelt alle hockeygerelateerde activiteiten bij HCW. Denk hierbij aan de trainingen, teamindeling, coaches (aanstellen, begeleiden e.d.), wedstrijden en scheidsrechters. Verstand van hockey is NIET nodig!!

 

Zo'n eens per 6 weken zitten we bij elkaar als TC. Ieder heeft zijn / haar eigen taak en gezamenlijk zorgen we er voor dat er lekker en goed getraind en gespeeld wordt bij HCW. Begeleidt door opgeleide scheidsrechters en enthousiaste coaches! We regelen de zaalhuur en zaalwacht in de winter en hebben contact met de KNHB. Ook zorgen we voor het inplannen van alle scheidsrechters en wedstrijden. En heb je je wel eens afgevraagd wie het weer in de gaten houdt om te kijken of een training door kan gaan? Ja dat is ook een voorbeeld van wat we oppakken. Afhankelijk van wat jij leuk vindt en goed kan verdelen we de taken ook naar jou.

 

Lid van de TC betekent veel contact met de leden, verantwoordelijkheid die we samen delen met als insteek een zo goed en leuk mogelijke hockey ervaring voor ALLE leden! De inspanning mag er zijn maar de beloning ook: tevreden leden die elke dag genieten bij onze mooie club! Jeugdleden die je ziet groeien per jaar; glunderende Trimmers en trainers die vol passie voor de groep staan. Wij maken het mede mogelijk.

 

Mocht je meer willen weten of een keer bij een vergaring zitten? Laat dit weten via [email protected] of direct via één van ons.

 

De TC

Roelof

Milou

Youri

Marion

Wim

Martijn

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

zondag 29 maart 2020
Aantal leden (info) 216
Nu online 22
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 67,1%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
maart 0 %
april 0 %
mei 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 33% |week: %

Teams