Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
10-5
Trainingschema bekend op site en in LISA

Het schema voor de komende weken is bekend en staat op de site en op LISA (onze app). Je kan het ook in de bijlage vinden.
LET OP: dit is dat 1 trainingsmoment per team per week. Meer kunnen we, ook omdat we meer vrijwilligers op en rond het veld nodig hebben, op dit moment niet door-de-week aanbieden.

Belangrijk om je bij de trainingen aan onderstaande stelregels te houden!Trainingschema eventueel uitgebreid in het weekeinde:

We zien het enthousiasme bij de leden om toch te kunnen sporten ook al is het op ‘anderhalve’ meter. Vandaar dat we ook een enquete zullen uitzetten of er behoefte is aan extra trainingen in het weekeinde aangezien we ook geen wedstrijd zullen hebben.


Nieuwe leden:

We weten dat er bij diverse teams nieuwe leden het hockeyen willen proberen. Net als altijd is dit gewoon mogelijk; je mag 3 keer komen meetrainen om te kijken of HCW en of hockey iets voor jou is.
In deze tijd echter willen we wel graag dat alle nieuwe leden wel eerst zich via de mail aanmelden ([email protected]). Daarbij graag aangeven jouw naam, leeftijd, telefoonnummer en op welk moment je langs wilt komen (bij welk team). Wij kunnen er dan voor zorgen dat je als nieuw lid een stick krijgt, een bitje en dat we (op anderhalve meter) toch het e.e.a. kunnen uitleggen over HCW maar ook over de corona-maatregelen waar we ons in deze tijd aan moeten houden. Zeer welkom dus maar vooraf aanmelden per mail naar [email protected].


Vrijwilligers gevraagd:

Het verzorgen van trainingen in Corona-tijd vraag meer vrijwilligers op en rond het veld. Specifiek zijn we nog op zoek naar:

  • Vrijwilligers die op dinsdag of op vrijdag tussen 4 en 6 of tussen 6 en 8 ‘s avonds de logistiek op de parkeerplaats willen coördineren. Je zorgt ervoor dat de leden op de juiste plek uitstappen, dat de auto’s juist parkeren dan wel door rijden en dat niemand anders dan de hockeyers de auto uitkomen.
  • Vrijwilligers die nieuwe leden kunnen verwelkomen en begeleiden. Een nieuw lid in Corona-tijd moet een stick in bruikleen krijgen, moet een bitje aangemeten krijgen (op anderhalve meter) en uitleg over onze club, over de maatregelen in deze tijd, etc. Met ongeveer 3-4 vrijwilligers kunnen we alle nieuwe leden koppelen aan iemand die dit wil doen.

Zorgen, vragen?

Het is een spannende en bijzondere tijd. We zijn als TC en bestuur blij dat we, in aangepaste vorm, onze sport weer kunnen beoefenen. TEgelijkertijd snappen we het heel goed als er zorgen of vragen zijn. Deelname aan trainingen is natuurlijk vrijwillig en neem vooral en graag contact op als je zorgen of vragen hebt. Dit kan via de app / telefoon naar het bestuur of de TC of door te mailen naar [email protected] of [email protected]


Allen heel veel hockeyplezier!


De TC

Het BestuurBijlage: Trainingschema veld 19-20-coronaweken.xlsx
 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 5 juni 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 12
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 68,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 39% |week: %