Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
1-11
Update over komende weken / maanden: hockey bij HCW

Update over komende weken / maanden: hockey bij HCW


Bij deze een update vanuit de Technische Commissie ten aanzien van het hockeyen bij HCW in de komende weken / maanden. Twee weken geleden hadden we al aangegeven hoe we om gingen met de nieuwe maatregelen vanuit het kabinet; dit bericht als een volgende stap.


Mochten er vragen zijn n.a.v. dit bericht stuur vooral een bericht, mail of appje naar de TC of het bestuur. Mailen kan ook altijd naar [email protected]


1 - Jeugd 2 keer per week, buiten

Voor de jeugd zullen we het huidige training schema, twee keer per week, continueren in elk geval t/m de kerstvakantie. We merken dat het goed gaat met goede aandacht voor de anderhalve meter en dat ook het halen en brengen gaat conform afspraak. Daarnaast hebben we ook het idee dat de trainingen enorm worden gewaardeerd en goed bezocht!


Zoals altijd zal er op tijd aangegeven worden als trainingen niet doorgaan vanwege de weersomstandigheden. Geen bericht = training gaat door!


2 - Wedstrijden voor de jeugd onderling.
Vanaf volgend weekeinde gaan we een beperkt aantal wedstrijden organiseren voor onze jeugd; intern. Daarbij zullen de F-jes en E-tjes gecombineerd worden. Voor de overige teams geldt dat we elk team globaal tegen een hoger en lager team willen laten uitkomen. Op die manier is er veel uitdagen alle kanten op. We zullen onze (net geslaagde) scheidsrechters vragen om te sluiten; coaches mogen bij de wedstrijden aanwezig zijn. Ouders en ander publiek helaas niet. Een schema volgt komend weekeinde.


3 - Komende maand geen trainingen voor de senioren

Met de huidige situatie met een groot aantal besmettingen en strenge maatregelen maken we de afweging om niet ten koste van alles te trainen en daarmee risico te lopen. Dit mag alleen in groepen van 4 op anderhalve meter en is daarmee ook minder leuk en logistiek lastig. Over drie weken komen we als TC weer bij elkaar en kijken we hoe dan de situatie is. Natuurlijk is onze insteek om zodra we denken dat het goed en op een leuke manier mogelijk is de trainingen weer op te starten!


4 - Veiligheid boven alles

In alles wat we als HCW gaan organiseren willen we verzekeren dat we de veiligheid boven alles stellen. We zullen daarin dus altijd de richtlijnen van het RIVM en de KNHB volgen. Mochten daar zorgen of vragen over zijn laat het voor weten!


 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

dinsdag 1 december 2020
Aantal leden (info) 194
Nu online 21
Leden met @ 99,0%
SMS Bereik (teams) 68,6%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD
2. MB
3. Veteranen
4. MA2
5. JC
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %
februari 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Teams

Hockey.nl

Speel de ONVZ-hockeyquiz en win een jaar lang contributie
Van Geffen en Keetels blij met keuze Annan: ‘Leer nog elke training’
Auping Actie van de Week: 28 en 29 november
Hockeyvisie: laat de keeper zichzelf zijn en een eigen stijl ontwikkelen
Het clublogo van Hattem: spelen op de Hazenakker
Bondscoach Alyson Annan verlengt contract tot en met WK 2022