Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
7-2
Vooruitblik 2021

Een lang, zwaar en bijzonder jaar was 2020. En voor 2021 zal het ook nog even duren voordat alles ‘weer vanouds’ is. Tegelijkertijd zijn we als TC in deze omstandigheden enorm blij dat we in elk geval de jeugd zoveel mogelijk kunnen blijven laten trainen. Daarvoor ook veel dank voor alle vrijwilligers en trainers die dit mogelijk maken en blijven mogelijk maken!

 

In deze lastige tijd willen we jullie als leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen informeren over wat wij de komende periode voor ons zien. In deze mail een doorkijk; mochten daar vragen over zijn neem vooral contact op met [email protected].

 

1 - Als eerste: wat er de komende maanden ook gebeurt we willen als TC en als HCW zoveel mogelijk voor de leden kunnen betekenen. Dat altijd binnen de kaders en binnen wat mag en veilig is! Dit betekent dus … als de senioren weer het veld op mogen zullen we dat zsm mogelijk maken (ook op anderhalve meter, met 4, etc.). En bijvoorbeeld als de junioren weer onderling wedstrijden mogen spelen of met clubs in de buurt zullen we ook dat proberen uit te werken.

Dit alles omdat we merken dat wij, HCW-leden, allemaal dit nodig hebben: sporten, samen zijn en energie kwijt kunnen … juist in deze tijd!

 

2 - Komende maanden

 

Onze verwachting is dat we de komende maanden minimaal mogen sporten. We zullen blijven aanbieden wat kan en zodra het kan / mag en voor ons gevoel ook weer wat beter gaat qua Corona zullen we ook de jeugd-wedstrijden weer starten in de weekeinden. Dit zal waarschijnlijk zijn zonder ouders, zonder publiek.

Eind vorig jaar hebben we in groepen van 4 met de senioren korte tijd kunnen trainen. Onze verwachting is dat dat de volgende stap zou kunnen worden en het is naar ons idee goed te doen om dit te organiseren, in elk geval voor een periode van een paar maanden.

 

Hopelijk kunnen we vervolgens richting- en wellicht ook in de zomer uitgebreider trainen, interne wedstrijden spelen waar mogelijk. Het is onze verwachting dat dit seizoen geen normale wedstrijden tussen clubs meer zullen volgen (helaas).

 

3 - Nieuwe seizoen

 

Ondertussen zullen we als TC ook gaan voorbereiden op volgend seizoen. Daarbij weten we natuurlijk niet of dat direct in september start of later, in alle gevallen gaan we wel uit van ‘een normale teamindeling’ en ergens tegen het einde van 2021 een ‘reguliere competitie’. Vandaar dat we ook zoals elk jaar de teams zullen doorschuiven, indeling zullen gaan regelen, etc. Allemaal natuurlijk in overleg met de coaches, trainers, spelers en ouders.

 

Globale plan / planning in de voorbereiding:

Op 15 en 17 februari komen we digitaal bij elkaar om te evalueren hoe het nu gaat maar ook om alvast door te kijken naar volgend jaar. Hoe zit iedereen erin, wat zijn de ambities en zijn er vragen, zorgen, kansen, etc! We zullen ook alvast een eerste beeld laten zien van de teamindeling 2021-2022:  • Ten aanzien van de jeugd willen we zoveel mogelijk de teams 1 op 1 doorschuiven en bij elkaar houden. We gaan uit van idealiter tussen de 13 en 17 spelers.  • Voor de senioren gaan we voor Dames 1 en Heren 1 aan de gang om te zorgen dat er volgend seizoen een coach & trainer staat met een trainingsplan, ondersteuning waardig aan de vierde klasse bondscompetitie. We zullen hiervoor ook extern proberen te kijken zodat we onze dames en heren een mooi pakket kunnen bieden.
  • Voor de veteranen gaan we op dit moment uit van continuering van de huidige situatie; deelname in de mooie en gezellige competitie waar onze gladiatoren nu ook al in uitkomen.

Met zowel de Dames 1 als Heren 1 komen we begin maart virtueel bij elkaar om door te kijken naar volgend seizoen.  • Voor de meiden A1 zullen we met de groep zelf en de coach om tafel gaan. Zoals elk jaar is deze groep op het kantelpunt van de jeugd en de senioren. We zullen kijken wat mogelijk is en wat ook de leden zelf willen. De gehele groep kan daarbij niet in de jeugd blijven, daarvoor zijn er teveel meiden die 18 of ouder zijn. Dit willen we rond de voorjaarsvakantie doen.

 

4 - Vragen - contact met leden

 

We kunnen ons als TC voorstellen dat het een hele lastige tijd is voor alle leden, ouders en vrijwilligers. Ook om in contact te zijn met HCW en aan te geven wat jouw beelden zijn, om antwoorden te krijgen op jouw vragen, etc. Vandaar dat we vanuit de TC iedereen willen oproepen om vooral contact op te nemen met ons met vragen / opmerkingen. Het mag daarbij over alles (hockeygerelateerd) gaan: volgend seizoen, materiaal, veld, training, etc. etc.

 

We zijn op diverse manieren te bereiken:

A - Je kan altijd mailen met een vraag naar [email protected]. Als je daarbij jouw naam en mobiele nummer doorgeeft zullen we telefonisch contact opnemen!

 

B - Je kan ons altijd appen, bellen, mailen. Onze telefoonnummers zijn bekend bij de coaches en trainers.

 

C - Je kan ook je kind fysiek een brief meegeven bij de trainingen die dan via de trainers bij de TC komt. Net als bij de mail geef aan jouw naam en telefoonnummer en we nemen contact op!

 

D - Op 8 maart zijn we online beschikbaar via telefoon of Teams voor vragen, opmerkingen, overleg, etc. We zullen op een later moment hier meer informatie over geven. We zijn dan beschikbaar voor groepsoverleg, gezellig bijkletsen of ook bijvoorbeeld 1 op1 gesprek. Allemaal vanaf 19.30 tot ongeveer 22.00

 

#staysafe #samensterk #samenzijnwehcw

 

De TC: Marion Steneker, Roelof Visser, Youri van Leeuwen, Martijn Broekhuizen, Milou Hijlkema, Bob Simonis


 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

maandag 1 maart 2021
Aantal leden (info) 194
Nu online 7
Leden met @ 99,0%
SMS Bereik (teams) 68,0%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Jaap Rieks

 

Clubcompetitie

1. MD
2. MB
3. Veteranen
4. MA2
5. JC
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
maart 0 %
april 0 %
mei 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Teams

Hockey.nl

Hoe Kampong zich herpakte in een loodzwaar weekend
Play-offkoorts stijgt bij Pinoké: ‘Het leeft echt bij de club’
Hoogtepunten Tulp HK Heren: speelronde 12 seizoen 2020/2021
Hoogtepunten HK Dames: speelronde 12 seizoen 2020/2021
Zespuntenweekend Kampong na bizarre comeback tegen Rotterdam
Pinoké zet indrukwekkende ongeslagen reeks voort