Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
2-5
Update omtrent ons nieuwe veld

PR Commissie

De PR commissie is recent samengesteld, met als doel om alle leden van HCW op de hoogte te houden van alle werkzaamheden die gedaan worden voor het nieuwe veld. Daarnaast zal de PR Commissie zich bezighouden met allerlei activiteiten en acties om enerzijds HCW onder de aandacht te brengen bij iedereen en anderzijds om samen met alle leden zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze nieuwe hockeyveld.

De commissie bestaat uit Laura Broekhuizen, Hilde Meinardi, Maartje Kuilman, Mark van Esveld en Annuska Timmer. Maartje en Mark maken tevens deel uit van de commissie het nieuwe veld. Hierdoor kan er een goede inschatting worden gemaakt van welk middelen, materialen en activa we nodig hebben om een nieuw veld te kunnen realiseren.

Een van de eerste doelen van de PR commissie is om de doneeractie die door Mark is opgestart onder de aandacht te brengen van de ondernemers in Oost Groningen. Daarnaast wordt er gekeken naar andere mogelijkheden om geld te genereren zoals bijvoorbeeld een veiling, een benefietwedstrijd of een bingo. Hierbij moeten we voor nu nog rekening houden met de huidige corona maatregelen, maar we dromen al een beetje van een aantal evenementen die we live kunnen organiseren. Verder zullen we acties gaan bedenken met als doel; alle opbrengsten gaan naar de aanleg van het nieuwe hockeyveld.

Uiteraard proberen wij de leden en vrijwilligers zo veel mogelijk te betrekken bij alle acties en evenementen. Via de website, mail, Lisa, Facebook en Instagram zullen wij jullie zo goed mogelijk aangesloten proberen te houden.

 

Commissie nieuw veld

Deze nieuwe commissie bestaat uit de Martijn Broekhuizen, Arnold Roege, Menno Setz, Mark van Esveld, Maartje Kuilman, Edwin Akkerman en Han Klupper, als externe adviseur van de hockeyclub Roden.

De commissie gaat zich bezighouden met de aanleg van het veld, het doel is over te gaan op een waterveld. Er is ondertussen bodemonderzoek gedaan naar de ondergrond en de drainage. Dit lijkt er goed uit te zien. Het uitgangspunt is om de bestaande ondergrond te gebruiken, aangezien dit aanzienlijk in de kosten scheelt.

De eerste contacten zijn inmiddels ook gelegd met leveranciers. Afgelopen zaterdag hebben Maartje en Martijn met de eerste leverancier gesproken. Deze is bij HCW geweest om de bestaande situatie te bekijken en aan de hand daarvan een offerte af te geven.

Het terrein, en daarmee het hockeyveld, is niet van HCW maar van de Gemeente Oldambt. Aangezien wij als vereniging zelf financieel gaan zorgdragen voor de vernieuwing van het hockeyveld, zullen we in gesprek moeten met de gemeente om hierover afspraken te maken en daarmee alle risico’s af te dekken. Er is door alle perikelen omtrent het roze hockeyveld ook bij de gemeente een gunfactor ontstaan. Hier moeten we gebruik van maken.

Beide commissies zitten dus niet stil en zijn zeer gedreven om dat nieuwe veld te gaan realiseren.

Zoals al eerder gezegd, kunnen wij dit niet zonder jullie medewerking en hulp, daarom zijn alle suggesties meer dan welkom.

Zo gauw er weer nieuws is melden we dit aan jullie, houdt daarom de website, Lisa, Instagram en Facebook goed in de gaten. 

#SAMENZIJNWIJHCW

Commissie het nieuwe veld & PR Commissie

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

donderdag 13 mei 2021
Aantal leden (info) 198
Nu online 24
Leden met @ 99,0%
SMS Bereik (teams) 66,2%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD
2. MB
3. Veteranen
4. MA2
5. JC
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
mei 0 %
juni 0 %
juli 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 27% |week: %