Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
7-5
Pinksteren familietoernooi gaat door, opgave uiterlijk 16 mei!

De Jopoverti’s, de Rosakipjes, de Steentjes, Team Setz en vele andere teams hebben zich inmiddels al aangemeld voor het Pinksteren familietoernooi van HCW. Negen teams nu al totaal en dus kunnen we zeggen: het gaat definitief door!

Opgeven kan nog door te mailen naar [email protected] daarbij graag de namen (mag ook als individu of bijvoorbeeld met z'n tweeën dan zoeken wij een team voor jou) en of je wel / niet meedoet aan de barbecue. UITERLIJKE OPGAVE 16 MEI! Er is ruimte voor ongeveer 12 teams.

19 mei is het zover: om 12.30 worden alle deelnemers verwacht en het programma zal rond 12.50 starten! Rond 17.30 start de barbecue en vanaf 19.30 het discofeest. Betalen kan komende vrijdag tussen 16.00 en 19.00 op de club dan wel (met cash) op de 19e bij de aanvang van het toernooi.

DISCO

's Avonds is er een feest op de club: muziek en disco voor iedereen die wil. Of je nu wel of niet meegedaan hebt aan het toernooi, iedereen van HCW is welkom en je mag daarbij 2 introducees meenemen! Het feest isvoor alle leeftijden en duurt tot maximaal 24.00 uur.

Heb je vragen neem contact op met Mocht je vragen hebben, laat het ons weten: Regina Reus ([email protected]), David Stolk ([email protected]), Martijn Broekhuizen ([email protected]).

HELPEN?

We zoeken nog vrijwilligers die tijdens de dag kunnen helpen in de organisatie: achter de bar, muziek, helpen als begeleider en / of bij de barbecue. Stuur een appje naar Martijn Broekhuizen 0620548606.

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

woensdag 16 januari 2019
Aantal leden (info) 222
Nu online 49
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 71,2%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Gerrit Blaauw

 

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. ZAALBLOK
5. MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %
februari 0 %
maart 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 17% |week: 83%

Teams