Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
22-10
Uitkomsten ALV 2018

Het is inmiddels een week geleden dat de ALV van HCW plaatsvond, op 15 oktober 2018. Hoogste tijd voor in elk geval een terugblik met de voornaamste ‘hoogtepunten’.


Allereerst de opkomst. Als bestuur waren we zeer verheugd dat er rond de 30 leden en ouders van leden kwamen, een blijk van betrokkenheid! Met deze groep werd eerst een terugblik van het afgelopen jaar doorgenomen. In de bijlage een powerpoint van het seizoen ‘2017-2018’ in beeld. Conclusie: een mooi jaar met daarbij wel opgemerkt dat er natuurlijk recent met name rondom de teamindeling wel wat onrust is omdat de TC één team heeft moeten terugtrekken.

Tegelijkertijd zijn de financiën van het afgelopen seizoen besproken; al met al een jaar waarin de club geld heeft overgehouden o.a. door meer inkomsten vanuit ledengroei, meer sponsoren, meer kantineomzet en een aantal incidentele meevallers. René bedankt voor het bijhouden van de financiële administratie in het afgelopen seizoen.


In deel twee van de ALV is gesproken over een aantal voorstellen vanuit het bestuur. Hieronder kort de uitkomsten:

 • De ALV heeft ermee ingestemd om een jeugdbestuur in te stellen met volgende taken:

  • Organiseren activiteiten voor de jeugd

  • Bepalen (i.s.m. bestuur) wat gedaan wordt met de inkomsten van de acties van de activiteitencommissie (bloemenactie / worstenactie)

  • Input leveren t.a.v. beleid van de club richting TC en bestuur


 • De ALV heeft gekozen voor de aanschaf van een pin-automaat en kassa-systeem.

 • De ALV heeft ingestemd met het voorstel van het bestuur t.a.v. een kledingfonds voor aanschaf van shirts (10,- euro per lid per jaar). HCW zal daar bovenop voor de komende jaren (het huidige contact t.a.v. shirtsponsoring loopt dit seizoen af) proberen (nieuwe) shirtsponsoren te gaan zoeken. Als laatste zal het bestuur zorgen voor een periodieke ruilbeurs zodat leden bijvoorbeeld te klein geworden schoenen of stick kunnen ruilen.

 • De ALV heeft ingestemd met de nieuwe begroting. In deze begroting een contributieverhoging van 10,- euro per lid per jaar die volledig zal worden besteed aan het kledingfonds (shirts).

 • Er is een terugkoppeling gekomen t.a.v. de stand van zaken rondom het nieuwe veld / de nieuwe velden. Vanuit de ALV kwamen er positieve reacties richting het werk wat gedaan is en wat nog de komende periode gaat gebeuren.


Als laatste onderdeel stond op het programma het kiezen van het nieuwe bestuur. Jacob Hoogakker is gestopt als bestuurslid.Jacob bedankt voor alles wat je de afgelopen jaren vanuit het bestuur hebt gedaan voor HCW! Het bestuur werd aangevuld met twee nieuwe enthousiaste leden (welkom!): Dorien Post (trimhockeyster) en Arnold Roege (spelend bij de veteranen, vader van Cato bij de F-jes en Saar bij de Funkeys). Daarmee bestaat het bestuur voor 18-19 uit zes leden:

 • Renze Behling - Penningmeester

 • Dorien Post - Algemeen bestuurdlid

 • David Stolk - Algemeen bestuurslid

 • Arnold Roege - Algemeen bestuurslid

 • John Walters - Secretaris

 • Martijn Broekhuizen - Voorzitter


Allen dank voor het komen op de ALV. Binnenkort zullen de volledige notulen op de site en app verschijnen.


Het bestuur
Bijlage: Jaarverslag.pptx
 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

25-3 Basiscursus training geven en coa...
Toon hele agenda

Statistieken

maandag 25 maart 2019
Aantal leden (info) 224
Nu online 68
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 72,3%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. ZAALBLOK
5. Veteranen
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
maart 0 %
april 0 %
mei 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: 76%

Teams