Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
2-11
Spooktocht H.C.W. 17 november 2018!!

Spooktocht H.C.W.
17 november 2018!!


 

Zaterdag 17 november organiseert de feestcommissie voor alle (jeugd)teams van HCW (en hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes) een spooktocht. De spooktocht wordt gehouden in en rondom het terrein van de club. Jeugd vanaf F-jes t/m D-tjes loopt onder begeleiding van een volwassene. Vanaf de C mag je de tocht alleen met  je teamgenoten lopen. De groepjes zullen dus ingedeeld worden op leeftijd. Iedereen mag 2introducées meenemen; een vriendje of vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje; iedereen is welkom! De kosten voor de spooktocht zijn 4,- euro per persoon, begeleiders hoeven niet te betalen. Na het speuren en het spoken is er in de kantine van HCW eten, drinken en nog meer spookachtig vermaak. Ouders zijn tijdens de spooktocht van harte welkom in de kantine om ook daar te genieten van een gezellige, spookachtige avond met een hapje en een drankje.

Durf jij het aan?

Houdt de website in de gaten voor de groepsindeling & de tijd waarop jouw groepje aanwezig moet zijn. De eerste groepjes zullen vanaf 18:30 starten! Neem je ouders, broertjes/zusjes, buurmeisje, vriendjes en vriendinnetjes mee!

LET OP: Betalen ( 4,-) voor de spooktocht gebeurt op de 17e op het moment dat je je meldt; betalen graag contact en gepast!!

Geef je op door:
- Een opgave formulier in te vullen en in te leveren bij jouw trainer. De formulieren zijn te vinden op de bar bij HCW of je kunt ze downloaden bij dit bericht, uitprinten en inleveren.
- Of via de LISA app (kies voor menu-optie ‘meer’ en dan voor ‘evenementen’ (zie hieronder).Zijn er vragen dan kun je contact opnemen met de feestcommissie: [email protected].Bijlage: opgave(2).docx
 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

25-3 Basiscursus training geven en coa...
Toon hele agenda

Statistieken

maandag 25 maart 2019
Aantal leden (info) 224
Nu online 32
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 72,3%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. ZAALBLOK
5. Veteranen
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
maart 0 %
april 0 %
mei 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: 76%

Teams