Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
2-1
Tot en met 19 januari geen trainingen in Eextahal

Vlak voor de vakantie kregen we als HCW het bericht dat de Eextahal met spoed verbouwd moet worden. Dit heeft als gevolg dat de trainingen op maandag en vrijdag van de volgende teams helaas 2 weken komen te vervallen: MA2, MA1, MC2, MC1, MB. 

In overleg met de coaches kunnen we nog proberen om alternatieve trainingsuren op andere plekken en andere momenten te vinden, als dat lukt hoor je dat via jouw coach.

Voor Dames 1 en Heren 1 gaan de trainingen wel door! Dit heeft er mee te maken dat de Eextahal in de weekeinden (vanaf vrijdag avond) wel open is. Vanaf 21 januari is het trainingschema gewoon weer regulier. Voor de volledigheid hieronder het bericht zoals we dit kregen vanuit de Eextahal.
------------

Na onderzoek en testen in opdracht van de gemeente Oldambt is gebleken dat d huidige installatie niet de capaciteit heeft om de hal op de gewenste temperatuur te krijgen met als gevolg dat deze per direct aangepast dient te worden.

 

In overleg met de Gemeente Oldambt is besloten om deze aanpassingen en vernieuwingen  uit te voeren in week 1, 2 en 3 van 2019. Dit houdt in  dat er van 2 t/m 18 januari 2019 geen gebruik van de hal kan worden gemaakt m.u.v. de weekenden.

Tijdens deze werkzaamheden worden ook direct de verlichtingsarmaturen vervangen door LED-verlichting.

 

Waarom in deze periode? Omdat bij een eventuele strenge winter de kans op een langere tijd niet sporten zeer groot aanwezig is en om bevriezing (wat dus verleden jaar reeds is gebeurt) te voorkomen.

 

We begrijpen heel goed dat deze werkzaamheden voor sommigen op het verkeerde moment komt maar we kunnen niets anders,  mocht u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op de bekende telefoonnummers.

 

Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en onze excuses voor het ongemak.


 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

zondag 16 juni 2019
Aantal leden (info) 221
Nu online 19
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 71,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. Dames 1
5. ZAALBLOK
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 32% |week: %