Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
13-4
4e Shootout kampioenschappen koud maar gezellig

Zo'n 40 deelnemers stonden gisteren klaar voor de jaarlijkse Shootout kampioenschappen van HCW. Verdeeld deze keer tussen de junioren (t/m 16 jaar) en voor de eerste keer ook de senioren. Vanaf 18.15 mochten eerst de jeugdleden, verdeeld in drie groepen, op drie goals aan de slag. Doel: binnen 8 seconden scoren vanaf de 23-meter lijn; en dat dan zo vaak mogelijk! Totaal had elke deelnemer 15 shootouts waarbij ze regelmatig andere keepers tegenkwamen. Voor de keepers ook een simpel doel: zoveel mogelijk tegenhouden!

 

Een uur later was bekend welke deelnemers in aanmerking kwamen voor de finale. Bij de meiden: Fay, Elselien en Floor. Na een spannende afvalrace won Elselien dit jaar de clubkampioenschappen en plaatste Floor zich als 2e voor de regionale shootout kampioenschappen in Groningen op 19 mei.

Bij de jongens waren het twee finalisten die in de poule-fase al met kop en schouders boven de rest uitstaken: Thom en Dimitri. In een tweestrijd kwam Thom er als winnaar en dus als clubkampioen uit!

Bij de keepers won Charlotte ook dit jaar het kampioenschap met 70% gestopte shootouts. Sowieso waren de keepers Yok, Renze, Roos, Charlotte en Erik in topvorm; over de hele avond bleek het moeilijk scoren en kwamen de keepers meestal als winnaars uit de strijd!

 

Met Charlotte, Thom, Dimitri, Floor en Elselien hebben we als HCW weer een mooie afvaardiging naar de regionale kampioenschappen in Groningen. Mochten ze daar ook nog doorgaan, dan volgt er een landelijk kampioenschap later in het jaar in Amsterdam.

 

Rond 19.30 betraden de senioren het veld voor een dubbel kampioenschap: Scoops en Shootouts. Helaas met weinig dames (volgend jaar wel?!) 'aan de aftrap'. Bij het scoopen bleek direct al dat niet alleen afstand van belang was maar juist ook precisie: de scoop moest rechtdoor in een vak van 2 meter breed terecht komen. Voor velen een zeer lastige opgave. Uiteindelijk was hier Floris Wessels  met 44 meter de winnaar. Diverse deelnemers kwamen verder, echter niet binnen het vak! Bij de dames won Marit Klungel met een afstand van 31 meter (ongeveer?!).

 

Als laatste de shootouts bij de senioren: hier een spannende strijd bij de heren met een playoff tussen Marijn en Martijn die pas na 4 rondes kantje boord werd gewonnen door Martijn: daarmee de Shootout kampioen senioren. Bij de dames als winnaar Suzanne de Jong! Belangrijk nog om te melden: Roos winnaar bij de dames keepers, Erik bij de heren (Erik de medaille komt nog jouw kant op!).

 

Speciale aandacht nog voor Daan, Renze, Roos, Erik, Youri, Wim, Chris, Bram, John, Edwin , Theo en al die anderen die meegeholpen hebben in het organiseren, fluiten, foto's maken en mogelijk maken van deze leuke avond. En alle ouders, vrienden die langs de kant hebben genoten en aangemoedigd. Volgend jaar weer :)

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 19 juli 2019
Aantal leden (info) 203
Nu online 45
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 70,4%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Charlie Gen

 

Clubcompetitie

BAS

(% bezetting bar)
juli 0 %
augustus 0 %
september 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %