Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
2-5
Pinksteren familietoernooi HCW

Op zaterdag 8 juni 2019: het Pinksteren familietoernooi van HCW!

 

Tijdens dit toernooi staat net zoals vorig jaar, veel lol, sportiviteit en gezellig samen sporten voorop. Het toernooi duurt van 12.30 tot ca.18.30 uur. We sluiten daarbij af met een gezamenlijke barbecue vanaf 17.30!


 

Voor wie?
Het toernooi is voor leden en hun familie (ook broers, zussen, neven nichten, ouders, grootouders, vrienden, etc.). Niet hockeyers of oud-hockeyers zijn zeker ook welkom! In het team moet minstens 1 actief lid van HCW zitten (jeugd of volwassene). Je team moet minimaal uit 8 spelers bestaan, maximaal 10. Je mag ook met meerdere families een team vormen. Probeer je team zo samen te stellen dat er een mooie mix is tussen jong en oud, tussen niet-hockeyer en wel-hockeyer.

Wil je meedoen en heb je geen team, geef je dan per 1 of 2 op via [email protected] we zorgen ervoor dat je voor het toernooi in een team wordt ingedeeld.

Het spel
We spelen 7 tegen 7 op een half veld. Er is geen keep en je mag niet hoog spelen en alleen pushen op de goal. Een wedstrijd duurt 20 minuten en je speelt ongeveer 5 a 6 wedstrijden. Tijdens het spelen is dragen van een hockeybitje en sportschoenen verplicht, scheenbeschermers zijn gewenst. Heb je geen bitje dan zijn er bitjes op de club aanwezig.

 

Behalve de wedstrijden zullen we ook weer zorgen voor extra spelelementen waarmee ook punten kunnen worden verdiend.

 

Kosten
De kosten voor inschrijving zijn €10,- per persoon, inclusief de barbecue en exclusief drinken. Betaling kan per pin of contant bij de aanvang van het toernooi (dus op de dag zelf!).

 

Aanmelden tot zondag 2 juni!
Aanmelden graag voor 2 juni en per team door te mailen naar [email protected] Zet in de mail de namen van jouw teamleden, 1 persoon die als contactpersoon en ‘aanvoerder’ fungeert en de naam van jouw team! Er is een maximum aan het aantal teams dus wees er snel bij!

Helpen bij het toernooi?
Wil je helpen op het toernooi, wil je meehelpen organiseren laat het ons weten: alle hulp is welkom! Dit kan door ook een mail te sturen naar [email protected].

 

Vragen?
Heb je vragen over het toernooi, dan kun je deze mailen naar [email protected]

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 5 juni 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 11
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 68,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 39% |week: %