Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
3-5
Trots en dankbaar presenteren we vier hoofdsponsoren

Beste leden,

 

We zijn ontzettend trots en dankbaar om mede te kunnen delen dat we voor de komende jaren vier hoofd sponsoren hebben gevonden. Allereerst hebben onze bestaande hoofdsponsoren PKF/Post en Winteb aangegeven door te willen. We zijn ontzettend dankbaar voor wat zij voor HCW hebben betekent en ook de komende jaren willen betekenen.

Daarnaast zijn er twee nieuwe hoofd sponsoren: Autobedrijf De Winter en Hessels Zeefbanden. Zij hebben ook aangegeven zich voor vier jaar aan HCW te willen verbinden en onze club te willen ondersteunen. Al met al mooie sponsoren en een hele mooie stap voor HCW.

Nieuwe shirts
Met het aflopen van de huidige contracten en de start van een nieuwe sponsorperiode zijn we ook bezig om te zorgen dat we nieuwe shirts krijgen met daarop de vier hoofdsponsoren. Bedoeling is dat de komende weken de bestellingen geplaatst worden waarna we naar verwachting na de zomer voor alle teams (behalve het combi-team H1 HCW / Eemsmond) nieuwe shirts zullen hebben. Dit zoals afgesproken in de afgelopen ALV dat HCW als club blijft zorgen voor de shirts voor haar leden.

Een voorproefje van het nieuwe ontwerp, dat we wat ‘moderner’ hebben gemaakt zie je hier. Nog een concept, met de hoofdsponsoren, het bestuur en de sponsorcommissie moeten we nog definitief besluiten t.a.v. hoeveelheid shirts en het ontwerp. Daarnaast zitten op het ontwerp nog niet de logo's van de sponsoren en is het logo van HCW nog met een witte omlijning; oftewel het gaat om het idee!


Een speciale dank richting Arjen Hondelink, onze trekker vanuit de sponsorcommissie: zonder hem was dit alles niet gelukt!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, laat het vooral weten naar dan wel de sponsorcommissie of het bestuur.

 

Het bestuur
De sponsorcommissie

 

De sponsoren:

Winteb


Winteb levert de hoogste kwaliteit zeewaterbestendige Air Pipe Heads en heeft voortgebouwd op een lange traditie van aluminium gietexpertise om 's werelds grootste producent van zeewaterbestendige luchtpijpkoppen te worden.

Website: https://www.winteb.nl/

 

Hessels Zeefbanden


Al meer dan 50 jaar is Hessels specialist in het produceren van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines. Meer en meer worden onze zeefbanden ook toegepast in andere sectoren, b.v. visserij en industrie.

Website: https://hesselszeefbanden.nl/

PKF / Post


Met bijna zes miljoen pallets per jaaris PKF/Post één van de grootste Nederlandse palletproducenten.De werkwijze is zonder meer uniek te noemen. Van online order tot machinaal geproduceerde pallet, alles wordt digitaal verwerkt en gevolgd. De kwaliteitscontrole van de productielijnen is op deze manier maximaal.

Website: https://www.pkfpost.nl/

Autobedrijf De Winter


Al weer 40 jaar een vertrouwd adres in Oost-Groningen! Autobedrijf de Winter werd begin 1979 opgericht. Autobedrijf de Winter is al sinds die tijd een vertrouwd en bekend autobedrijf,dankzij de uitstekende service en dienstverlening. "We willen graag onze klanten tevreden houden en behouden, dat geeft ons een voldaan gevoel."

Website: https://www.autodewinter.nl/

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 5 juni 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 29
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 68,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 39% |week: %