Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
9-8
Hulptrainer worden?

Misschien nog wel leuker dan zelf hockeyen … anderen helpen om te hockeyen! Bij HCW hebben we vele trainers en hulptrainers die elke week de trainingen verzorgen: vanaf de Funkeys t/m de Heren 1. Maar … we kunnen altijd nog weer meer hulp gebruiken, wellicht ook iets voor jou?!

We zijn op zoek naar enthousiaste, betrokken personen die (hulp)trainer zouden willen zijn bij HCW en spelers en teams uit willen dagen om nog mooier en beter te hockeyen!

Met de start van het nieuwe seizoen is dit het ideale moment om in te stappen!!

Wat doet een (hulp)trainer?
Je verzorgt de training, vanaf de voorbereiding t/m het uitlopen. En je zorgt ervoor dat die training past bij de leeftijd en de kenmerken van de groep en in de seizoensopbouw. Belangrijk tijdens die trainingen? Sfeer (gezellig maar wel controle houden), opbouw (warmlopen, lesgewricht 1 dan uitbouwen naar spelsituatie), en structuur.

Waarom is het zo leuk?
Niet alleen de kinderen leren veel, als trainer leer je zelf ook veel: over het hockeyspel maar bijvoorbeeld ook hoe je als trainer overkomt, hoe je een groep begeleidt, hoe je sfeer bewaakt en hoe je positieve feedback kan geven. En … één van de mooiste aspecten aan het trainer zijn is dat je een paar weken later ineens gaat zien: hé ze gaan vooruit, ze doen wat we toen getraind hebben … #trots! Als hulptrainer verzorg je een deel van de training of assisteer je. Je wordt dan geholpen door een trainer.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten of een keer meedraaien om te zien wat het is en hoe het werkt? Neem dan contact op met de Technische Commissie ([email protected]); je kan ook gewoon Youri, Roelof, Marion, Milou, Wim of Martijn aanspreken!

De TC

 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

zondag 12 juli 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 17
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 67,6%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Erik Post

 

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juli 0 %
augustus 0 %
september 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 39% |week: %