Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
8-10
Informatie over de Trots op HCW sponsorloop!

Beste lopers, het is nog 5 dagen tot de grote dag op 12 oktober: 'De trots op HCW sponsorloop'! Wij hebben er zin in en we hopen jullie allemaal ook. Een echt unieke kans om een prestatie neer te zetten als 'kleine club' 18 uur lang door onze regio lopen.

Zorg er deze week nog even voor dat je sponsorformulier vol is (heb je nog geen ze liggen in de kantine achter de bar), was je sokken en HCW-shirt en duim met ons mee voor mooi weer :)

 

In de bijlage een instructie voor de lopers, voor de vrijwilligers en een overzicht voor jouw team, jouw groep waar en wanneer je start. Bedoeling is dat je altijd verzamelt bij HCW en van daaruit met eigen vervoer als team naar het opstappunt op de route gaat. Heb je vragen stel deze vooraf aan Werner of Martijn, tijdens de tocht neem contact op met de 'dienstdoende' vrijwilligers (zie bijlage).

 

Sta je nog niet op de lijst? App naar 06-20548606! Mocht je zin en tijd hebben, we zijn nog op zoek naar lopers die onze F-jes en Funkeys vergezellen van 5-6 onderweg naar het clubhuis; de laatste 5 kilometer. Geef je op ook via een appje naar 06-20548606.

 

Als laatste, om 17.45 halen we de laatste lopers binnen bij HCW. Iedereen is uitgenodigd om dit moment te vieren met een hapje en een drankje bij het clubhuis en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus wees welkom!!Bijlage: informatie voor lopers sponsorloop HCW.pdf
 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

vrijdag 5 juni 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 15
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 68,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. JD11
3. Dames 3 zaal
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 39% |week: %