Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Agenda

SEPTEMBER 
wo 26   Brainstorm bijeenkomst september        
  19:30 - 21:00  't Hokkie - clubhuis

Beste leden,

 

In voorbereiding op de komende ALV willen we als bestuur graag in september al met zoveel mogelijk leden bij elkaar komen om een aantal zaken te bespreken. Het zijn vraagstukken en zaken die lopen, waar we zo transparant mogelijk over willen zijn en waar we als bestuur graag jullie input en mening over ontvangen.

 

Vandaar dat we alle leden en ouders van leden willen uitnodigen om op woensdag 26 september tussen 19.30 en 21.00 uur mee te praten, locatie 't Hokkie. Een aantal onderwerpen waar we over willen praten:

·       Trainersstaffels: We willen graag investeren in onze eigen jeugd en eigen leden als trainers. Dit vergroot de betrokkenheid en zorgt voor een hogere kwaliteit van de trainingen. Daarnaast komt het de kwaliteit van de trainingen ten goede als we hulptrainers kunnen inschakelen. Vandaar dat we structureel een nieuwe betalingsstaffel voor de trainers en hulptrainers willen invoeren. Daarbij hoort dan ook een structureel hoger budget voor trainingen.

·       Contributie: we zien als bestuur dat de kosten op diverse posten in de komende jaren zullen blijven stijgen (o.a. gas & licht en zaalhuur) en we willen zeer graag het trainersbudget structureel omhoog hebben om te kunnen investeren in eigen (jeugd)trainers. Vandaar dat we een contributieverhoging willen voorstellen van 10,- euro voor de komende 2 jaren.

·       Kassa-systeem: We zijn nog 1 van de weinige sportclubs zonder pin-automaat. Daarnaast is er te weinig zicht op de verkoop omdat we daar geen duidelijke registratiemethode voor hebben. Zeker met de extra verkoop van bijvoorbeeld de sokken en bitjes van Valkema wordt deze behoefte steeds groter. Vandaar het voorstel om een kassa-systeem aan te schaffen.

·       Shirts: Na dit seizoen lopen de sponsorcontracten af van onze shirt-sponsoren. De shirts van alle leden worden op dit moment verzorgd door HCW, deels betaald door de sponsoren. We willen graag nadenken met de leden hoe we na dit seizoen omgaan met de shirtsponsoring.

·       Nieuwe veld(en): We zijn inmiddels een jaar verder en we willen graag laten zien waar we op dit moment staan t.a.v. het nieuwe veld / de nieuwe velden. Wat is de stand van zaken, hoe zijn de plannen en wat gaat er de komende tijd gebeuren.

 

Voor de leden die niet kunnen komen zullen we zorgen voor een verslag. Mocht je vooraf vragen of opmerkingen hebben kun je natuurlijk contact opnemen met de leden van het bestuur (https://h-c-w.nl/site/default.asp?Option=850): Jacob, John, David, Renze, Martijn

 

Het bestuur
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

26-9 Brainstorm bijeenkomst september
Toon hele agenda

Statistieken

zaterdag 22 september 2018
Aantal leden (info) 206
Nu online 12
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 74,3%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MA2
2. Mix D11
3. JB
4. MB2
5. Veteranen
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
september 0 %
oktober 0 %
november 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 6% |week: %

Teams