Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Agenda

APRIL 
di 24   'De Trimmer op herhaling'        
  19:30 - 21:30  Geen locatie ingevoerd.

Op 24 april organiseert HC Eemsmond de tweede editie van het trimtoernooi 'De Trimmer'. De tijd, net als de vorige keer, van 19.30 tot max 21.30.

 

Opzet:

Inloop rond 19:00, starten om 19.30.

Deelname kosten 2 euro p.p. Voor een hapje en een drankje.

We spelen partijtjes van 20 minuten per team, totaal 6 partijen (2 uur). Je speelt dus twee keer tegen elke tegenstander en 1 ploeg heeft rust. A tegen B, C tegen D, A tegen C, B tegen D, A tegen D en B tegen C.

 

Locatie: HC Eemsmond,

Zwet 36B,

9932AB Delfzijl

 

Vanuit HCW zal er weer een team naar Delfzijl afreizen om te kijken of we de wisselbokaal kunnen terughalen. Trimmers succes!

 
wo 25   HCW Shoutout Clubkampioenschappen 2018        
  18:00 - 19:30  't Hokkie - clubhuis

Op 25 april 2018 organiseren we vanuit de club het HCW Shoutout clubkampioenschap! Dit zal zijn op de woensdag avond van 6 tot maximaal 8 uur 's avonds.

 

Wat is een shootout en wie is dan kampioen?
Bij een shootout moet een aanvaller, vanaf de 23 meter lijn, binnen 8 seconden scoren in een 1 tegen 1 tegen de keeper. Er zijn meerdere kampioenen op deze avond:

  • De 2 beste jongens
  • De 2 beste meisjes
  • De beste jongenskeeper (meeste shootouts gestopt)
  • De beste meisjeskeeper (meeste shootouts gestopt)

Behalve het winnen is het overigens ook een mooi moment voor elk jeugdlid om te oefenen, ervaring op te doen in de 1 tegen 1 met de keepers en een leuk moment om gezamenlijk te genieten van het hockeyspel!

 

Wie kunnen er mee doen?

De kampioenschappen zijn voor de oudere jeugd, dat wil zeggen je mag op 24 juni 2018 geen 17 jaar zijn en je moet minimaal in een D-team spelen (dus D, C en B-jeugd)! Dit omdat onze kampioenen dan mee kunnen doen met de regionale kampioenschappen op 6 mei en eventueel zelfs met de nationale shootout kampioenschappen op 24 juni! De Landelijke Finale vindt plaats op 24 juni tijdens de Champions Trophy!

 

Hoe kan je aanmelden?

Je mag vooraf aangeven dat je mee wilt doen door een mail te sturen naar [email protected] Dit hoeft niet, je kan je ook ter plekke aanmelden op de 25ste! Omdat we tijdens de trainingen afhankelijk zijn van keepers voor een mooie shootout graag voor alle keepers de vraag om aan te geven of je er bent op 18, 25 maart en 1 april!

 

Voorbereiding?

Iedereen bij ons op de club heeft weinig ervaring met een shootout. Logisch dat we dan ook willen oefenen. Dit doen we op de woensdag voorafgaand aan de kampioenschappen: 18 april van 18.00-19.00 uur.

 

Vragen?

Vragen / opmerkingen kunnen gemaild worden naar [email protected] of je kan bellen met Martijn Broekhuizen (06-20548606).

 
za 28   28 april klusdag!        
  09:00 - 17:00  't Hokkie - clubhuis
Zoals iedereen gezien heeft zijn vele vrijwilligers de afgelopen maanden hard bezig geweest met het clubhuis. De veranderingen en verbeteringen volgen elkaar in hoog tempo op: een nieuw afdak met schitterende lichtkoepels, binnenkant geverfd, lichtlijsten, whiteboard, etc.

Komende 28 april (op een zaterdag) willen we nog lopende punten afronden. Vandaar deze oproep aan vrijwilligers om te helpen! We starten rond 9 uur en gaan tot halverwege de middag door.

Op de zaterdag gaan we bijvoorbeeld aan de gang met:
- Schilderen
- Elektriciteit aanleggen onder het afdak
- Dakgoot maken
- 'Vrienden van...' bord ophangen
- Opruimen / schoonmaken. Zo moet de berging eigenlijk een keer goed opgeruimd worden alsmede bijvoorbeeld de kelder en de kleedkamers.

Hoe meer personen meedoen hoe meer gezelligheid en hoe verder we komen! Iedereen is welkom. Je kan je aanmelden via een appje / mailtje (of gewoon zeggen) naar ons: Bert Lange, Edwin Akkerman, Wim Koller, Martijn Broekhuizen.

De accommodatiecommissie
 

MEI 
za 19   Pinksteren: familietoernooi HCW        
  12:30 - 00:00  't Hokkie - clubhuis

Komende zaterdag 19 mei is het zover: het eerste familietoernooi van HCW! Welke verborgen talenten heb jij? En … hoe goed is jouw familie? https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f31/1.5/16/1f3d1.png🏑https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f17/1.5/16/1f3c6.png🏆

In de middag tussen 12.30 en 17.30 wordt het toernooi gehouden bij HCW. Aansluitend is er een gezellige barbecue en de avond wordt afgesloten met een disco-feest voor jong en oud!
Er wordt gespeeld op een kwart veld in teams van 6 tegen 6. Wil je je opgeven, dat kan als team door te mailen naar [email protected] Een paar voorwaarden:
- Een team bestaat uit tenminste 7 personen, maximaal 10 personen. Er mogen ook niet-familieleden in het team natuurlijk (vrienden, 2 families samen, etc.)
- In het team moet minstens 1 actief lid van HCW zitten (jeugd of volwassene). Bedoeling is een mix van hockeyers en ‘niet hockeyers’ van alle leeftijden.
- Deelname is 10,- euro per persoon. Betaling geschiedt per team. Voor dit geld kunnen wij het toernooi organiseren inclusief de barbecue en het feest. Drinken valt hierbuiten.
- Je moet zelf zorgen voor sticks, bitjes en scheenbeschermers.

Zet in de mail de namen van jouw teamleden, 1 persoon die als contactpersoon fungeert, die ‘aanvoerder’ is en de naam van jouw team! De opgave is definitief na betaling; hierover later meer informatie.

Er is een maximum aan het aantal teams dus wees er snel bij! Mocht je vragen hebben, laat het ons weten: Regina Reus ([email protected]), David Stolk ([email protected]), Martijn Broekhuizen ([email protected]).

Nb. wil je helpen op het toernooi, wil je meehelpen organiseren laat het ons weten: alle hulp is welkom!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fc5/1.5/16/1f4aa.png

 
do 31   Trainersbijeenkomst        
  18:00 - 23:00  't Hokkie - clubhuis

Noteer in de agenda: 31 mei trainersbijeenkomst HCW; van 19.00 tot 20.30. Inloop vanaf 18.30.

 

Het einde van het seizoen komt in zicht en als TC willen we dan ook graag met alle trainers het seizoen evalueren en doorkijken richting volgend seizoen. Eind mei zal er ook een eerste beeld zijn t.a.v. de teamindelingen en kunnen we met z’n allen alvast vooruit kijken. Ook jij als trainer zelf: wat zou je volgend jaar willen, waar heb je behoefte aan qua ondersteuning, etc.

Oftewel een belangrijk moment voor ons als TC en voor de trainers / hulptrainers, vandaar ook het verzoek aan allen om te komen!!

 

Graag aangeven via de mail of in de app-groep of je er bent (of helaas toch niet).

 

JULI 
za 14 - zo 15   Hockeykamp 2018        
  10:00 - 15:30  't Hokkie - clubhuis

Hockeykamp 2018

14 & 15 juli

Zet hem vast in je agenda!

Het Hockeykamp is bij HCW het evenement waar je als jeugdlid bij wilt zijn 😊. Twee dagen kamp in thema voor alle leeftijden. Met wedstrijden, kampvuur, opdrachten, etc. Wat we precies gaan doen is natuurlijk nog geheim 😉. Meer weten vraag vooral in je team, aan de coaches, etc. Informatie volgt!

De Hockeykampcommissie

 

 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

24-4 'De Trimmer op herhaling'
25-4 HCW Shoutout Clubkampioenschappen...
28-4 28 april klusdag!
Toon hele agenda

Statistieken

zondag 22 april 2018
Aantal leden (info) 213
Nu online 29
Leden met @ 98,6%
SMS Bereik (teams) 77,9%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MC1
2. MB1
3. MA
4. JB
5. MC1 zaal
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
april 0 %
mei 0 %
juni 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: 43%

Teams