Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Agenda

MEI 
zo 26   HCW op Dag van het Park        
  13:00 - 17:00  Geen locatie ingevoerd.
Op 26 mei is er de Dag van het Park in het stadspark in Winschoten. Als HCW gaan we hier aan mee doen, om uit te leggen hoe gaaf hockey is en hoe leuk onze club!
 

JUNI 
za 8   Pinksteren familietoernooi HCW        
  12:30 - 18:30  't Hokkie - clubhuis

Op zaterdag 8 juni 2019: het Pinksteren familietoernooi van HCW!

 

Tijdens dit toernooi staat net zoals vorig jaar, veel lol, sportiviteit en gezellig samen sporten voorop. Het toernooi duurt van 12.30 tot ca.18.30 uur. We sluiten daarbij af met een gezamenlijke barbecue vanaf 17.30!


 

Voor wie?
Het toernooi is voor leden en hun familie (ook broers, zussen, neven nichten, ouders, grootouders, vrienden, etc.). Niet hockeyers of oud-hockeyers zijn zeker ook welkom! In het team moet minstens 1 actief lid van HCW zitten (jeugd of volwassene). Je team moet minimaal uit 8 spelers bestaan, maximaal 10. Je mag ook met meerdere families een team vormen. Probeer je team zo samen te stellen dat er een mooie mix is tussen jong en oud, tussen niet-hockeyer en wel-hockeyer.

Wil je meedoen en heb je geen team, geef je dan per 1 of 2 op via [email protected] we zorgen ervoor dat je voor het toernooi in een team wordt ingedeeld.

Het spel

We spelen 7 tegen 7 op een half veld. Er is geen keep en je mag niet hoog spelen en alleen pushen op de goal. Een wedstrijd duurt 20 minuten en je speelt ongeveer 5 a 6 wedstrijden. Tijdens het spelen is dragen van een hockeybitje en sportschoenen verplicht, scheenbeschermers zijn gewenst. Heb je geen bitje dan zijn er bitjes op de club aanwezig.

 

Behalve de wedstrijden zullen we ook weer zorgen voor extra spelelementen waarmee ook punten kunnen worden verdiend.

 

Kosten

De kosten voor inschrijving zijn €10,- per persoon, inclusief de barbecue en exclusief drinken. Betaling kan per pin of contant bij de aanvang van het toernooi (dus op de dag zelf!).

 

Aanmelden tot zondag 2 juni!

Aanmelden graag voor 2 juni en per team door te mailen naar [email protected] Zet in de mail de namen van jouw teamleden, 1 persoon die als contactpersoon en ‘aanvoerder’ fungeert en de naam van jouw team! Er is een maximum aan het aantal teams dus wees er snel bij!

Helpen bij het toernooi?

Nb. wil je helpen op het toernooi, wil je meehelpen organiseren laat het ons weten: alle hulp is welkom! Dit kan door ook een mail te sturen naar [email protected].

 

Vragen?

Heb je vragen over het toernooi, dan kun je deze mailen naar [email protected]

 

 

 

 

 

NOVEMBER 
za 2 - zo 3   HCW bestaat 90 jaar!        
  10:00 - 20:00  't Hokkie - clubhuis

HCW bestaat 90 jaar!


Het jaar 1929.

De eerste strip van Kuifje verschijnt. Stalin is aan de macht in de Sovjet-Unie, Herbert Hoover is president in de Verenigde Staten. En het is het jaar van de ‘Zwarte Donderdag’ het begin van de Grote Depressie.

Maar het is natuurlijk met name het jaar waarin een aantal enthousiastelingen in Winschoten besluiten om een hockeyclub op te richten. Hun inspiratie om een echte club te starten kwam voort uit een hockeywedstrijd gehouden op het Gem. Sportterrein in Winschoten tussen hockeyers uit het westen en een aantal Winschoter jongelui.

Tijdens een vergadering d.d. 3 November 1929, werd door de HBS leraar lichamelijke oefening de heer J. Hygenaar, en de heren Eisso Post en J.F. Bosker HCW opgericht.

En dat betekent dat we als HCW in 2019 een zeer bijzonder jaar doormaken: ons 90-jarig jubileum! Reserveer alvast het weekeinde van 2 en 3 november 2019; dan zullen we het hoogtepunt hebben van ons feest.

 

Meehelpen?
Een groep vrijwilligers onder inspiratie en aansturing van David Stolk en Dorien Post zijn bezig met alle voorbereidingen voor alle festiviteiten die we als club willen. Ze kunnen alle hulp gebruiken; heb je dus ideeën, wil je meehelpen of op een andere manier bijdragen, neem vooral contact op met David en Dorien via [email protected]!

 

 

 

 

 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

26-5 HCW op Dag van het Park
Toon hele agenda

Statistieken

maandag 20 mei 2019
Aantal leden (info) 232
Nu online 18
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 72,0%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Lieke Setz
Marc van de Water

 

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. Dames 1
5. ZAALBLOK
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
mei 0 %
juni 0 %
juli 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: 56%

Teams