Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
TC
8-11-2020
Examen Clubscheidsrechters


Op 4 en 5 november hadden we bij HCW een primeur!

Als eerste in de regio mochten onze cursisten het CS digitaal afleggen. Een spannend moment voor zowel alle leden als voor de scheidsrechterscommissie.
Om precies 19:30u zaten we met ons allen klaar….inloggen en knallen maar!
Onze coördinatoren zaten 2 dagen klaar om evt. vragen te beantwoorden. Tring Tring, we hebben een beller. Ja hallo, zouden jullie mijn bondsnummer
kunnen opzoeken, ik zou ook graag het CS examen willen maken. WAUW! Een enthousiaste ouder die niet was aangemeld maar toch wel heel nieuwsgierig was en zich meer in het spel wilde verdiepen. En met geweldig resultaat ook nog!

Woensdag hadden we na een uur onze eerste 11 nieuwe scheidsrechters erbij. 

De volgende avond zaten we weer paraat voor deel 2 van de in totaal 42 cursisten. 
En ook nu weer kwam het ene bericht naar de andere binnen van leden die geslaagd waren! Onze mondhoeken krulden steeds meer, GEWELDIG!
Kippenvel van het enthousiasme bij de cursisten. Ook de mensen die een herkansing hadden vanavond slaagden erin om hun certificaat binnen te halen.  

Op dit moment hebben we maar liefst 36 gediplomeerde scheidsrechters erbij, 3 leden die voor een herkansing gaan, en nog eens 3 leden die het examen komende week zullen maken. 

Wij willen hierin ook vooral de coaches van MB, MA2 en MA1 ontzettend bedanken. Mede door jullie motivatie richting de cursisten en de juiste stimulans is na ons idee het slagingspercentage ontzettend hoog dit jaar.


Maar goed… net zoals bij auto rijden, begint het echte werk voor deze groep nu pas. 
Door veel te oefenen tijdens trainingen en te fluiten op onze interne toernooien hopen wij onze scheidsrechters klaar te stomen wanneer de competitie weer van start zal gaan. 
Wanneer dit gaat gebeuren weet niemand nog, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat deze groep het geweldig zal gaan doen.  

 

Denk je als ouder of vrijwilliger nu, dit lijkt me ook wel interessant en wil je meer weten over de mogelijkheden om ook zelf de online cursus te gaan volgen? Neem dan vooral contact met ons op.  

 

#samenfluitenwijhcw 


-Scheidsrechterscommissie-
Roelof Visser en Milou Hijlkema1-11-2020
Update over komende weken / maanden: hockey bij HCW

Update over komende weken / maanden: hockey bij HCW


Bij deze een update vanuit de Technische Commissie ten aanzien van het hockeyen bij HCW in de komende weken / maanden. Twee weken geleden hadden we al aangegeven hoe we om gingen met de nieuwe maatregelen vanuit het kabinet; dit bericht als een volgende stap.


Mochten er vragen zijn n.a.v. dit bericht stuur vooral een bericht, mail of appje naar de TC of het bestuur. Mailen kan ook altijd naar [email protected]


1 - Jeugd 2 keer per week, buiten

Voor de jeugd zullen we het huidige training schema, twee keer per week, continueren in elk geval t/m de kerstvakantie. We merken dat het goed gaat met goede aandacht voor de anderhalve meter en dat ook het halen en brengen gaat conform afspraak. Daarnaast hebben we ook het idee dat de trainingen enorm worden gewaardeerd en goed bezocht!


Zoals altijd zal er op tijd aangegeven worden als trainingen niet doorgaan vanwege de weersomstandigheden. Geen bericht = training gaat door!


2 - Wedstrijden voor de jeugd onderling.
Vanaf volgend weekeinde gaan we een beperkt aantal wedstrijden organiseren voor onze jeugd; intern. Daarbij zullen de F-jes en E-tjes gecombineerd worden. Voor de overige teams geldt dat we elk team globaal tegen een hoger en lager team willen laten uitkomen. Op die manier is er veel uitdagen alle kanten op. We zullen onze (net geslaagde) scheidsrechters vragen om te sluiten; coaches mogen bij de wedstrijden aanwezig zijn. Ouders en ander publiek helaas niet. Een schema volgt komend weekeinde.


3 - Komende maand geen trainingen voor de senioren

Met de huidige situatie met een groot aantal besmettingen en strenge maatregelen maken we de afweging om niet ten koste van alles te trainen en daarmee risico te lopen. Dit mag alleen in groepen van 4 op anderhalve meter en is daarmee ook minder leuk en logistiek lastig. Over drie weken komen we als TC weer bij elkaar en kijken we hoe dan de situatie is. Natuurlijk is onze insteek om zodra we denken dat het goed en op een leuke manier mogelijk is de trainingen weer op te starten!


4 - Veiligheid boven alles

In alles wat we als HCW gaan organiseren willen we verzekeren dat we de veiligheid boven alles stellen. We zullen daarin dus altijd de richtlijnen van het RIVM en de KNHB volgen. Mochten daar zorgen of vragen over zijn laat het voor weten!


Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

zondag 29 november 2020
Aantal leden (info) 194
Nu online 37
Leden met @ 99,0%
SMS Bereik (teams) 68,6%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Suzanne de Jong

 

Clubcompetitie

1. MD
2. MB
3. Veteranen
4. MA2
5. JC
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Teams

Hockey.nl

Clubnieuws: Qui Vive-finalist Songfestival en wintercontributie
Hockeyen in India: ‘Prachtig land dat veel energie vraagt’
Coronatraining 18+: tips en toffe oefeningen van Eric Verboom
Jaap Schulz, international zónder ooit de bal te hebben geraakt
Maak jij dit weekend de Auping Actie van de Week?
Een ode aan de pieldoos