Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
TC
2-1-2019
Tot en met 19 januari geen trainingen in Eextahal

Vlak voor de vakantie kregen we als HCW het bericht dat de Eextahal met spoed verbouwd moet worden. Dit heeft als gevolg dat de trainingen op maandag en vrijdag van de volgende teams helaas 2 weken komen te vervallen: MA2, MA1, MC2, MC1, MB. 

In overleg met de coaches kunnen we nog proberen om alternatieve trainingsuren op andere plekken en andere momenten te vinden, als dat lukt hoor je dat via jouw coach.

Voor Dames 1 en Heren 1 gaan de trainingen wel door! Dit heeft er mee te maken dat de Eextahal in de weekeinden (vanaf vrijdag avond) wel open is. Vanaf 21 januari is het trainingschema gewoon weer regulier. Voor de volledigheid hieronder het bericht zoals we dit kregen vanuit de Eextahal.
------------

Na onderzoek en testen in opdracht van de gemeente Oldambt is gebleken dat d huidige installatie niet de capaciteit heeft om de hal op de gewenste temperatuur te krijgen met als gevolg dat deze per direct aangepast dient te worden.

 

In overleg met de Gemeente Oldambt is besloten om deze aanpassingen en vernieuwingen  uit te voeren in week 1, 2 en 3 van 2019. Dit houdt in  dat er van 2 t/m 18 januari 2019 geen gebruik van de hal kan worden gemaakt m.u.v. de weekenden.

Tijdens deze werkzaamheden worden ook direct de verlichtingsarmaturen vervangen door LED-verlichting.

 

Waarom in deze periode? Omdat bij een eventuele strenge winter de kans op een langere tijd niet sporten zeer groot aanwezig is en om bevriezing (wat dus verleden jaar reeds is gebeurt) te voorkomen.

 

We begrijpen heel goed dat deze werkzaamheden voor sommigen op het verkeerde moment komt maar we kunnen niets anders,  mocht u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op de bekende telefoonnummers.

 

Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en onze excuses voor het ongemak.


2-1-2019
Basiscursus training geven en coachen in maart / april

We zijn als HCW erg verheugd dat we aan onze leden, ouders, vrijwilligers een BASISCURSUS TRAINING GEVEN EN COACHEN van de KNHB kunnen aanbieden, op locatie bij ons in het clubhuis!

 

Voor wie?

Voor wie wil en interesse heeft!! Ben je coach, trainer? Heb je interesse om dit te gaan doen (bijvoorbeeld volgend seizoen) en ben je benieuwd wat het inhoudt? Of wil je überhaupt iets meer weten van het hockeyspel, de tactieken en hoe je het e.e.a. kan aanpakken? Deze basiscursus is voor iedereen toegankelijk (vanaf B-leeftijd) en geeft een mooie start. Geen voorkennis nodig en geen verplichting om na deelname te moeten trainen of coachen.

 

Wanneer en hoe?

De cursus bestaat uit 3 workshops waarvan de eerste door zowel de geïnteresseerde trainers als coaches gevolgd moet worden:

  • Workshop 1 (voor zowel trainers als coaches) op 18 maart om 19.00 uur. Onderwerp - visie.
    Deelnemers dienen een stick en bal mee te nemen.
  • Workshop 2 (voor trainers) op 25 maart om 19.00 uur. Onderwerp - training geven.
    Deelnemers dienen in trainingskleding te komen met hun stick.
  • Workshop 3 (voor coaches) op 1 april om 19.00 uur. Onderwerp - coachen.

De workshops duren 2,5 uur. Er is een plenair gedeelte en er zullen opdrachten worden gemaakt. Bij deelname aan de 2 workshops als trainer of coach krijg je een certificaat. De cursus wordt gegeven door Wouter Hoekstra, een zeer kundig en erkend trainer namens de KNHB.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je je opgeven? Dan kan door te mailen naar [email protected] of je aan te melden bij het evenement in de LISA app. Uiterlijk op 4 maart zodat we als TC met de KNHB-trainer het e.e.a. kunnen voorbereiden. Heb je vragen over de cursus? Vraag vooral bij de leden van de Technische Commissie (Marion, Youri, Milou, Martijn, Wim).

 

De TC

 

 

 

8-11-2018
Scheidsrechterscursus

Beste leden,

Na een seizoen geen nieuwe clubscheidsrechters te hebben opgeleid, willen we dit seizoen wel weer met een nieuwe groep van start gaan. 
Iedereen die 13 jaar of ouder is en die nog geen diploma heeft zal worden opgeroepen om deel te nemen aan deze cursus. 
Tevens worden alle leden die het de vorige keer net niet gehaald hebben ook weer uitgenodigd. 

Maar ook ouders en/of verzorgers die geïnteresseerd zijn om te willen fluiten kunnen zich aanmelden.

De cursus zal rond januari/februari 2019 van start gaan.

Voor verdere informatie of vragen kun je terecht bij Wim en Milou
[email protected] of [email protected]

De TC

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

woensdag 16 januari 2019
Aantal leden (info) 222
Nu online 42
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 71,2%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Gerrit Blaauw

 

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. ZAALBLOK
5. MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %
februari 0 %
maart 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 17% |week: 83%

Teams