Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
TC
19-5-2019
Planning trainingen t/m einde seizoen

We naderen het einde van het seizoen, vandaar even een bericht rondom de planning van de trainingen.

- Donderdag 30 mei (hemelvaart) en vrijdag 31 mei zijn er GEEN trainingen
- De laatste trainingsdag van dit seizoen is op 14 juni. Daarna zijn er een paar weken geen trainingen, vanaf 8 juli begint de zomertraining! Deze zal waarschijnlijk zijn op de vrijdag avond. Meer informatie komt hierover later.

Verder qua activiteiten:
- 8 juni familietoernooi (opgave kan via mail naar [email protected])
- 6 en 7 juli is het fenomenale Hockeykamp 2019!! Opgave kan via de formulieren die vanaf vorige week zijn uitgedeeld.
- In de week van 17 juni is de avondvierdaagse. Meer informatie hierover volgt nog.

Zijn er vragen kun je altijd contact opnemen!

De TC
19-5-2019
Reminder: geef je snel op voor het familietoernooi op 8 juni!

De eerste teams hebben zich al aangemeld en er is een maximum :) Geef je dus snel op voor het familietoernooi van HCW op 8 juni. Hoe eerder de teams bekend zijn hoe makkelijker de organisatie het ook heeft!

Opgeven kan als team of als je geen team hebt als individu of met z'n 2-en / 3-en. In dat geval wordt je samen in een team gezet.

Wat is het Pinksteren familietoernooi HCW? Hieronder nog een keer de informatie.

 

Op zaterdag 8 juni 2019: het Pinksteren familietoernooi van HCW!

 

Tijdens dit toernooi staat net zoals vorig jaar, veel lol, sportiviteit en gezellig samen sporten voorop. Het toernooi duurt van 12.30 tot ca.18.30 uur. We sluiten daarbij af met een gezamenlijke barbecue vanaf 17.30!

 

Voor wie?
Het toernooi is voor leden en hun familie (ook broers, zussen, neven nichten, ouders, grootouders, vrienden, etc.). Niet hockeyers of oud-hockeyers zijn zeker ook welkom! In het team moet minstens 1 actief lid van HCW zitten (jeugd of volwassene). Je team moet minimaal uit 8 spelers bestaan, maximaal 10. Je mag ook met meerdere families een team vormen. Probeer je team zo samen te stellen dat er een mooie mix is tussen jong en oud, tussen niet-hockeyer en wel-hockeyer.

Wil je meedoen en heb je geen team, geef je dan per 1 of 2 op via [email protected] we zorgen ervoor dat je voor het toernooi in een team wordt ingedeeld.

Het spel

We spelen 7 tegen 7 op een half veld. Er is geen keep en je mag niet hoog spelen en alleen pushen op de goal. Een wedstrijd duurt 20 minuten en je speelt ongeveer 5 a 6 wedstrijden. Tijdens het spelen is dragen van een hockeybitje en sportschoenen verplicht, scheenbeschermers zijn gewenst. Heb je geen bitje dan zijn er bitjes op de club aanwezig.

 

Behalve de wedstrijden zullen we ook weer zorgen voor extra spelelementen waarmee ook punten kunnen worden verdiend.

 

Kosten

De kosten voor inschrijving zijn €10,- per persoon, inclusief de barbecue en exclusief drinken. Betaling kan per pin of contant bij de aanvang van het toernooi (dus op de dag zelf!).

 

Aanmelden tot zondag 2 juni!

Aanmelden graag voor 2 juni en per team door te mailen naar [email protected] Zet in de mail de namen van jouw teamleden, 1 persoon die als contactpersoon en ‘aanvoerder’ fungeert en de naam van jouw team! Er is een maximum aan het aantal teams dus wees er snel bij!

Helpen bij het toernooi?

Nb. wil je helpen op het toernooi, wil je meehelpen organiseren laat het ons weten: alle hulp is welkom! Dit kan door ook een mail te sturen naar [email protected].

 

Vragen?

Heb je vragen over het toernooi, dan kun je deze mailen naar [email protected]


15-4-2019
Richting volgend seizoen

Beste leden,
 
Vanuit de TC zijn we alweer aan het vooruit kijken richting volgend seizoen. Zoals bekend moeten we begin juni bij de KNHB onze 1e opzet van de teamindeling doorgeven zodat zij ook met de competitie indelingen aan de gang kunnen en wij met coaches, trainingen e.d.

Vandaar, net als elk seizoen in deze periode, de vraag of je kan doorgeven als je weet dat je volgend jaar niet meer bij HCW speelt. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij de teamindeling. Graag dit voor 31 mei doorgeven via de ledenadministratie, informatie hierover staat op de site.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande stel deze vragen gerust aan de leden van de TC: Youri, Roelof, Milou, , Marion, Wim of Martijn.

De TC

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

26-5 HCW op Dag van het Park
Toon hele agenda

Statistieken

maandag 20 mei 2019
Aantal leden (info) 232
Nu online 31
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 72,0%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Lieke Setz
Marc van de Water

 

Clubcompetitie

1. JB
2. Mix D11 zaal
3. Mix D11
4. Dames 1
5. ZAALBLOK
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
mei 0 %
juni 0 %
juli 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: 56%

Teams