Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
TC
18-2-2020
Wij zoeken nog meer gezelligheid: wie wil lid worden van de TC??

De Technische Commissie (TC) regelt alle hockeygerelateerde activiteiten bij HCW. Denk hierbij aan de trainingen, teamindeling, coaches (aanstellen, begeleiden e.d.), wedstrijden en scheidsrechters. Verstand van hockey is NIET nodig!!

 

Zo'n eens per 6 weken zitten we bij elkaar als TC. Ieder heeft zijn / haar eigen taak en gezamenlijk zorgen we er voor dat er lekker en goed getraind en gespeeld wordt bij HCW. Begeleidt door opgeleide scheidsrechters en enthousiaste coaches! We regelen de zaalhuur en zaalwacht in de winter en hebben contact met de KNHB. Ook zorgen we voor het inplannen van alle scheidsrechters en wedstrijden. En heb je je wel eens afgevraagd wie het weer in de gaten houdt om te kijken of een training door kan gaan? Ja dat is ook een voorbeeld van wat we oppakken. Afhankelijk van wat jij leuk vindt en goed kan verdelen we de taken ook naar jou.

 

Lid van de TC betekent veel contact met de leden, verantwoordelijkheid die we samen delen met als insteek een zo goed en leuk mogelijke hockey ervaring voor ALLE leden! De inspanning mag er zijn maar de beloning ook: tevreden leden die elke dag genieten bij onze mooie club! Jeugdleden die je ziet groeien per jaar; glunderende Trimmers en trainers die vol passie voor de groep staan. Wij maken het mede mogelijk.

 

Mocht je meer willen weten of een keer bij een vergaring zitten? Laat dit weten via [email protected] of direct via één van ons.

 

De TC

Roelof

Milou

Youri

Marion

Wim

Martijn

8-2-2020
Hulptrainer worden?

Misschien nog wel leuker dan zelf hockeyen … anderen helpen om te hockeyen! Bij HCW hebben we vele trainers en hulptrainers die elke week de trainingen verzorgen: vanaf de Funkeys t/m de Heren 1. Maar … we kunnen altijd nog weer meer hulp gebruiken, wellicht ook iets voor jou?!

We zijn op zoek naar enthousiaste, betrokken personen die (hulp)trainer zouden willen zijn bij HCW en spelers en teams uit willen dagen om nog mooier en beter te hockeyen!

Wat doet een (hulp)trainer?
Je verzorgt de training, vanaf de voorbereiding t/m het uitlopen. Meestal samen met iemand anders, zeker als je begint ook begeleidt door een meer ervaren trainer. En je zorgt ervoor dat die training past bij de leeftijd en de kenmerken van de groep en in de seizoensopbouw. Belangrijk tijdens die trainingen? Sfeer (gezellig maar wel controle houden), opbouw (warmlopen, lesgewricht 1 dan uitbouwen naar spelsituatie), en structuur.

Waarom is het zo leuk?
Niet alleen de kinderen leren veel, als trainer leer je zelf ook veel: over het hockeyspel maar bijvoorbeeld ook hoe je als trainer overkomt, hoe je een groep begeleidt, hoe je sfeer bewaakt en hoe je positieve feedback kan geven. En … één van de mooiste aspecten aan het trainer zijn is dat je een paar weken later ineens gaat zien: hé ze gaan vooruit, ze doen wat we toen getraind hebben … #trots! Als hulptrainer verzorg je een deel van de training of assisteer je. Je wordt dan geholpen door een trainer.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten of een keer meedraaien om te zien wat het is en hoe het werkt? Neem dan contact op met de Technische Commissie ([email protected]); je kan ook gewoon Youri, Roelof, Marion, Milou, Wim of Martijn aanspreken!

De TC

4-2-2020
Trainingschema definitief met trainers

Beste leden,

Inmiddels hebben als TC het trainingschema voor de lente / zomer weer bijna rond. In de bijlage het trainingschema inclusief de trainers. Nog niet alle plekken zijn ingevuld maar de verwachting is dat we alles goed rond krijgen! Het schema is exacte hetzelfde als in de herfst. De trainingen zelf zijn al zichtbaar in LISA en daar zullen ook de trainers in beeld komen ook bij wijzigingen.

Het schema loopt vanaf 24 februari t/m de zomer: niet in de meivakantie (27-4 tot 2-5), niet op 5 mei en niet op 21 mei (hemelvaart).

Mochten er vragen zijn neem vooral contact met ons op, dit kan o.a. via de mail ([email protected]) of bijvoorbeeld via whatsapp of bellen. Zijn er nog veranderingen dan zullen we dit op tijd communiceren.

De TC
Milou
Roelof
Wim
Youri
Martijn
MarionBijlage: Trainingschema veld 19-20-voorjaar.xlsx
9-12-2019
Nieuwe cursistengroep scheidsrechters

Beste leden, 

 

Elke week staan we met ons team weer klaar op het veld of in de zaal om onze wedstrijden te spelen. 
Om dit mogelijk te maken, zijn natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Want zonder hun ook geen wedstrijden. 

Bij elke vereniging worden leden (vanaf 13 jaar) bij de KNHB aangemeld voor een scheidsrechterscurus. 
Ook bij HCW zal er begin 2020 weer een nieuwe groep worden aangemeld die met de ondersteuning vanuit de club (TC) worden opgeleid tot scheidsrechter. 

Via een online leeromgeving vanuit de KNHB kunnen alle cursisten op eigen tempo oefenen. 

 

Er zijn dit jaar ruim 50 leden die worden aangemeld. 
Vorig jaar is helaas niet iedereen geslaagd en zullen dit jaar een herkansing krijgen. 

 

Het team wat (in percentage) de meest geslaagde teamgenoten heeft, zal een leuke beloning krijgen!! 

 

De nieuwe groep cursisten zal binnenkort een uitnodiging krijgen voor het online leersysteem en worden toegevoegd aan een whats app groep. 
Dit om elkaar te helpen, vragen etc. uit te wisselen en voor een heldere en duidelijke communicatie. 

 

Let op!
Wanneer je je diploma niet hebt behaald, betekend dit niet dat je niet hoeft te fluiten. 
Er zijn veel leden die genoeg kennis hebben en dus ook prima kunnen fluiten zonder club scheidsrechterskaart.  


 

Ben je geen lid, maar betrokken ouder of vrijwilliger  en wilt u ook uw licentie halen om zo eens een wedstrijdje te fluiten, laat het ons dan ook weten. 
Namens de TC


Milou

Roelof

Wim
Marion

Martijn
Youri


[email protected] 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

donderdag 20 februari 2020
Aantal leden (info) 217
Nu online 42
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 67,7%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. MD11
2. Dames 3 zaal
3. JD11
4. Dames 2
5. Heren 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
februari 0 %
maart 0 %
april 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: %

Teams