Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
BESTUUR
10-11-2019
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering (ALV)

Beste leden,

 

Bij deze de uitnodiging voor de ALV van 19 november met daarbij de stukken. De ALV start met 19.30 inloop en om 20.00 wordt de vergadering geopend. Voorafgaand aan de inhoudelijke ALV willen we als bestuur graag de interesse peilen voor de functies van voorzitter en penningmeester.

 

Voorzitter: Als voorzitter is jouw taak om het geheel te bewaken en te zorgen dat het bestuur (en in het verlengde daarvan de commissies) goed functioneert. Indien wenselijk kun je nog eigen commissies kiezen, echter niet noodzakelijk. Je zet de lijnen uit en bewaakt de voortgang van het geheel. Als voorzitter heb je daarnaast contacten met andere verenigingen, de gemeente en dien je als ultieme escalatieniveau bij problemen of vraagstukken.

 

Penningmeester: Als penningmeester zorg je voor de financiƫle boekhouding t.a.v. inkomsten (sponsoring, subsidies, leden, acties) en uitgaven. De verwachting is dat de komende jaren HCW te maken krijgt met financiƫle constructies en oplossingen die ook specialistische kennis vergen. Denk hierbij aan een eventueel nieuw veld (met eigen bijdrage) en de verduurzaming. Vandaar dat we ook zoeken naar versterking in het bestuur (of commissie) met deze specifieke kennis.

 

Mochten er vragen zijn over de ALV of over de bijlagen of wil je vooraf al input leveren neem dan contact op met 1 van de bestuursleden.

 

Het bestuur

John Walters

Dorien Post

Renze Behling

Martijn Broekhuizen

Arnold RoegeBijlage: Uitnodiging ALV 2019-metbijlage.pdf
10-11-2019
Jihan, Fahmy, Aref

Even voorstellen: (van links naar rechts)  Fahmy (22), Aref (26) en Jihan (21). Wonende in Oostwold, oorspronkelijk uit Syrie (Syrische Koerden).

 

Vanochtend hebben ze voor het eerst bij HCW meegeholpen als vrijwilligerswerk in de kantine, met daarbij voor hun ook een belangrijk doel namelijk het leren van de Nederlandse taal. Ze vonden het erg leuk! Bedoeling is dat ze de komende zaterdagen ook mee komen helpen. De kans is dus groot dat alle leden, vrijwilligers bij HCW de komende weken Fahmy, Aref en Jihan tegen gaan komen.

 

Het idee is dat we nog wel de kantinediensten houden, echter als zij er zijn kunnen ze de kantine vrijwel zelfstandig draaien mits iemand van HCW er is om af en toe te helpen (bijvoorbeeld met de taal). Als bestuur van HCW willen we deze jongeren graag de mogelijkheid geven om o.a. het Nederlands te leren maar ook kennis te laten maken met onze gezellige vereniging en de Nederlandse cultuur.

 

Mochten er vragen zijn laat het vooral weten aan ons als bestuur.

 

Namens het bestuur van HCW,

Martijn

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

19-11 Algemene Ledenvergadering
Toon hele agenda

Statistieken

woensdag 13 november 2019
Aantal leden (info) 220
Nu online 45
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 67,7%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. Heren 1
2. MD11
3. Dames 2
4. MC1
5. Dames 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 22% |week: 80%

Teams