Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
BESTUUR
10-10-2018
Uitnodiging ALV HCW

Beste leden, ouders (vertegenwoordigers) van leden, bijzondere leden,

 

Komende maandag 15 oktober is de Algemene ledenvergadering (ALV) van HCW. Deze start om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30. Alle leden, ouders (vertegenwoordigers) van leden en bijzondere leden zijn welkom, vandaar ook deze mail met uitnodiging naar jou. De ALV is het moment waarop we met z'n allen kunnen praten over hoe het gaat met de club, welke wijzigingen we willen en ook het moment waarop jij als lid, ouder / verzorger input kan leveren.

Daarnaast kiezen we op de ALV elk jaar het nieuwe bestuur van HCW.

 

Omdat we het e.e.a. willen bespreken sturen we bij deze vooraf een aantal stukken en de agenda voor de vergadering zodat iedereen de tijd heeft om het door te lezen. nb. via app en site zijn alle stukken in 1 document gevoegd. Via de mail heeft elk lid de stukken ook gekregen.

 

Mochten er vragen zijn vooraf laat het ons weten.

Het bestuur

John Walters

Jacob Hoogakker

David Stolk

Martijn Broekhuizen

Renze BehlingBijlage: stukken ALV.pdf
5-10-2018
Algemene leden vergadering 15 oktober

De Algemene ledenvergadering (ALV) van HCW staat gepland voor maandag 15 oktober, inloop vanaf 19.30 in 't Hokkie, start om 20.00. De agenda volgt volgende week.


De ALV is het moment waarop we met z'n allen kunnen praten over hoe het gaat met de club, welke wijzigingen we willen en ook het moment waarop jij als lid, ouder / verzorger input kan leveren. Dit jaar zullen we vanuit het bestuur ook diverse inhoudelijke voorstellen doen rondom bijvoorbeeld de HCW shirts (huidig sponsorcontract loopt af), trainerstaffels, een pin-automaat / kassa en de contributie.

 

Daarnaast kiezen we op de ALV elk jaar het nieuwe bestuur van HCW. Heb je interesse om plaats te nemen in het bestuur of vraag je je af wat dit precies inhoudt, dan kan je contact opnemen met de huidige bestuursleden Renze Behling, Jacob Hoogakker, David Stolk, John Walters of Martijn Broekhuizen.

 

Het Bestuur

2-9-2018
Seizoensoverzicht 18/19

Beste leden, ouders, vrijwilligers,

 

Soms is het voor leden, ouders lastig hoe een seizoen er precies uit ziet en wat er allemaal gepland staat en georganiseerd wordt. Er gebeurt ook veel binnen HCW. Vandaar dat we vanuit het bestuur gedacht hebben een seizoensoverzicht te maken voor 18/19 (net als vorig jaar). In bijlage staat dit overzicht in excel, hieronder nog een lijst met activiteiten Het overzicht laat de huidige planning zien en geeft een beeld. Het kan goed zijn dat uiteindelijke activiteiten nog van datum wijzigen of wel / niet doorgaan, hou daarom ook altijd de LISA-app en de site in de gaten! Als zaken wijzigen zullen we ook een nieuwe versie van de planning verspreiden.

 

Zijn er vragen neem contact met ons op als bestuur.

 

Activiteiten:

 

 • 5 September: Algemene bijeenkomst voor trainers, coaches, aanvoerders - focus op start seizoen
 • 10 September: start HT2 JJ cursus voor 14 van onze trainers! Elke maandag elke 2 weken in het clubhuis (informatie is al verstrekt naar betrokken trainers per mail).
 • 12 September Open Dag: Deze is van 3 tot 5 uur 's avonds op woensdag. Weet je nog vrienden, buren die willen hockeyen nodig ze uit ze zijn welkom om onze mooie sport uit te proberen tijdens een gezellige clinic. Meer informatie op de site.
 • In week van 24/27 September: Spel uitleg ouders
  In deze week (datum volgt): Voor beginnende coaches, voor ouders die bijvoorbeeld zelf niet gehockeyed hebben een heel goed moment om meer uitleg te krijgen over het spel, over de regels en hoe je dan ook jouw kind (of team) kan helpen in zijn  / haar vooruitgang. Uitleg wordt verzorgd vanuit de Technische Commissie (TC).
 • 26 September: Brainstorm bijeenkomst over een aantal inhoudelijke vraagstukken m.b.t. HCW. Voor leden en ouders van leden, start om 19.30. Meer informatie volgt.
 • 15 Oktober: Algemene Ledenvergadering (ALV), start 20.00.
 • 19 Oktober: Knakworstentoernooi op de vrijdag avond voor de herfstvakantie.
 • 8 November: Trainer bijeenkomst.
 • 10 November: Spooktocht. Op de zaterdagavond de nu alweer vierde versie van onze beroemde spooktocht. Meer informatie volgt, mocht je mee willen helpen kun je contact opnemen met de feestcommissie (zie ook organisatieoverzicht op site https://h-c-w.nl/site/default.asp?Option=850).
 • 15 November: Coach bijeenkomst
  Bijeenkomst voor alle coaches, vanaf 19.30. Accent zal liggen op evaluatie van het eerste deel van het seizoen en de voorbereiding op de zaal.
 • 25 november: Super Sunday als al onze drie seniorenteams thuis spelen: feestje op de club met barbecue, sponsoren, Heren 1, Dames 1, Veteranen. Mooie afsluiting van het eerste deel van het veldseizoen!
 • 31 november: Sinterklaastoernooi (vrijdagavond)
 • 11 Januari: Nieuwjaarsborrel en sponsorbijeenkomst
 • 6 Maart: Open Dag
 • 8 Maart: Voorjaarstoernooi (vrijdagavond)
 • 8 Juni: Familietoernooi (dag voor Pinksteren)
 • 7/8 Juli: Hockeykamp 2019

 

Van diverse andere activiteiten (onder andere bloemen actie, metworsten actie, clinic, shootout) zijn nog geen data bekend, hier wordt natuurlijk t.z.t. over gecommuniceerd.

 

Het BestuurBijlage: planningsagenda 18-19.xlsx

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

15-10 Algemene leden vergadering
19-10 KNAK WORSTEN TOERNOOI
Toon hele agenda

Statistieken

maandag 15 oktober 2018
Aantal leden (info) 214
Nu online 17
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 73,4%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. Mix D11
2. JB
3. MA2
4. MB2
5. Heren 1 Eemsmond / HCW
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
oktober 0 %
november 0 %
december 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 17% |week: %

Teams