Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
BESTUUR
8-2-2019
Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar doet HCW mee met de Clubkas Campagne van de Rabobank Zuid en Oost Groningen.

We zullen het bij elkaar gespaarde bedrag gaan gebruiken voor nieuwe trainingsattributen en opleidingen voor jeugdtrainers.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

 

Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt dit jaar € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit mogen de leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen verdelen door middel van stemmen. Elk lid krijgt 5 stemmen, welke verdeelt kunnen worden over de aangesloten verenigingen. Je kunt maximaal 2 keer stemmen voor dezelfde vereniging. Iedere stem is dus geld waard!

 

Hoe kun jij helpen?

 

Je kunt stemmen van 9 t/m 28 februari op rabobank.nl/zog. Laat je omgeving weten dat we meedoen en verzamel zo veel mogelijk stemmen!

 

Mogen wij op jouw stem rekenen???

Delen wordt gewaardeerd!!

#rabobank #hcw #clubkascampagne #

7-1-2019
HCW bestaat 90 jaar!

HCW bestaat 90 jaar!

Het jaar 1929.

De eerste strip van Kuifje verschijnt. Stalin is aan de macht in de Sovjet-Unie, Herbert Hoover is president in de Verenigde Staten. En het is het jaar van de ‘Zwarte Donderdag’ het begin van de Grote Depressie.

Maar het is natuurlijk met name het jaar waarin een aantal enthousiastelingen in Winschoten besluiten om een hockeyclub op te richten. Hun inspiratie om een echte club te starten kwam voort uit een hockeywedstrijd gehouden op het Gem. Sportterrein in Winschoten tussen hockeyers uit het westen en een aantal Winschoter jongelui.

Tijdens een vergadering d.d. 3 November 1929, werd door de HBS leraar lichamelijke oefening de heer J. Hygenaar, en de heren Eisso Post en J.F. Bosker HCW opgericht.

En dat betekent dat we als HCW in 2019 een zeer bijzonder jaar doormaken: ons 90-jarig jubileum! Reserveer alvast het weekeinde van 2 en 3 november 2019; dan zullen we het hoogtepunt hebben van ons feest.

 

Meehelpen?
Een groep vrijwilligers onder inspiratie en aansturing van David Stolk en Dorien Post zijn bezig met alle voorbereidingen voor alle festiviteiten die we als club willen. Ze kunnen alle hulp gebruiken; heb je dus ideeën, wil je meehelpen of op een andere manier bijdragen, neem vooral contact op met David en Dorien via [email protected]!

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

23-2 23 februari: klussen en schoonmaken
Toon hele agenda

Statistieken

zondag 17 februari 2019
Aantal leden (info) 220
Nu online 18
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 72,3%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Jasmijn Rolfers

 

Clubcompetitie

1. Mix D11 zaal
2. JB
3. Mix D11
4. ZAALBLOK
5. MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
februari 0 %
maart 0 %
april 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: %

Teams