Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
SPONSORING
17-7-2018
Ledenshop HCW online

Met trots kunnen we zeggen dat de ledenshop HCW online is. Deze is te vinden via de website van HCW door te klikken op het menu-item ‘ledenshop’.

 

Wat is de ledenshop?

In samenwerking met Valkema en Reece biedt de ledenshop een aanbod aan shirts, broeken e.d. en hockeyspullen voor onze leden. De officiële wedstrijdshirts (ook te vinden op de shop) worden door de club gekocht, deze hoef je dus niet te kopen! Vanuit de club hebben we een aantal bijpassende zaken in de ledenshop gezet waarbij je dus ook bijvoorbeeld trainingspakken met HCW-logo kan kopen. LET OP: op de shop staan prijzen, deze zijn echter exclusief bedrukking. Bij het bestellen zie je die extra kosten wel.

 

Waarom een ledenshop?

De ledenshop heeft voor HCW diverse voordelen. Zo kunnen leden gemakkelijk materiaal aanschaffen, altijd ook leuk met het clublogo en met de ‘officiële kleuren’. Daarnaast help je de club ook door te bestellen bij de ledenshop HCW. Van alle omzet van de ledenshop krijgt de club 6% om zelf te besteden aan hockeymaterialen. Daar bovenop wordt HCW gesponsord met een aanzienlijk bedrag per jaar voor het aanschaffen van bijvoorbeeld hockeyballen en wedstrijdshirts.

 

Wat kan ik met de ledenshop?

Je kan natuurlijk zelf hockeyspullen kopen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan trainingspakken of trainingsjassen per team. Dat kan vanuit het sponsorbeleid met bijvoorbeeld extra sponsoring. Kosten daarvoor zijn 60,- euro per jaar (te betalen aan de club) en dan kan je een teamsponsor op de trainingspakken regelen (of meerdere 😊). Alleen het wedstrijdshirt wordt gekocht door de club zelf!

Mis je artikelen in onze shop? Stuur een mailtje naar [email protected] en we passen het aan.

 

Vragen?

Mochten er vragen zijn kun je altijd contact opnemen met de sponsorcommissie: [email protected]

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

zaterdag 18 augustus 2018
Aantal leden (info) 204
Nu online 23
Leden met @ 99,0%
SMS Bereik (teams) 74,5%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Wim Köller

 

Clubcompetitie

BAS

(% bezetting bar)
augustus 0 %
september 0 %
oktober 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Teams