Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mededelingen > naar alle mededelingen
90JAAR
14-10-2019
Opgeven voor 2 november: jubileumfeest voor jong en oud!

Zaterdag 2 november vieren we dat onze hockeyclub 90 jaar bestaat. Dit feest is voor jong en oud! Dus ook onze jongste leden zijn samen met hun ouders van harte welkom. Je kunt je opgeven via [email protected] (naam en aantal personen).


De jubileumcommissie

13-10-2019
Sponsorloop 90 km voor 90 jaar -> WE DID IT!!

De trots op HCW sponsorloop


Een dag later kijken we nog even terug. Negen maanden geleden hadden we een spontaan idee, wat als we 90 kilometer gaan lopen omdat we als HCW 90 jaar bestaan … gek idee, niet haalbaar, helemaal zot … laten we maar eens proberen!

 

Gisteren was het zover, met 150 lopers en minsten zoveel vrijwilligers, begeleiders, ouders en anderen die het allemaal mogelijk maakten. Een avontuur dat om 12 uur 's nachts begon met het startschot van Erich Wunker bij het clubhuis. En wat voor avontuur! Met hoosbuien in de nacht (sorry Dames 1), ploeteren door de modder of over smalle dijkjes (Heren 1 / MC1), soms ietwat te lange stukken (Veteranen -> 14 km) maar ook zingende teams, veel gezelligheid en lol. Zwaar voor de lopers op momenten over de nacht en dag maar met veel volharding en samenhorigheid zijn we als club doorgegaan.

 

Rond kwart over vijf in de middag startte dan 'eindelijk' de laatste groep vanaf Winteb richting HCW. Over de 90 kilometer hadden we behalve Winteb ook onze andere hoofd sponsoren De Winter, PKF/Post en Hessels Zeefbanden een bezoekje gebracht en met een klein gebaar bedankt voor hun steun. 90 jaar was immers ook niet mogelijk geweest zonder al die jaren sponsoren!

Met deze laatste groep was het magische moment dan daar rond 20 over zes, door het lint lopen bij HCW en na al die uren en al die kilometers weer terug bij 't Hokkie.

 

Daar konden we dan ook vieren dat we het gehaald hadden en nog nagenieten met de vele verhalen van de dag en een lekker hapje en drankje. Ook werd bekend hoeveel we opgehaald hebben met de sponsorloop; maar liefst 3300,- dat we kunnen gebruiken als club voor hockey trainingsmaterialen!!

 

Al met al een mooi evenement. Dank allen voor het lopen en helpen!

 

De komende tijd gaan we natuurlijk door met het vieren van ons 90-jarig bestaan met activiteiten. Denk aan:

  • Komende vrijdag 18 oktober - Het herfst toernooi.

Voor de jeugd (Funkeys t/m C2): Het toernooi begint om 16.45, je kan je ter plekke aanmelden in de kantine. Vanaf 17.15 beginnen dan de wedstrijden tot ongeveer 19.30.

 

Avondtoernooi (C1 en ouder): Aanmelden kan vanaf 19.00 je kan je ter plekke aanmelden in de kantine, de wedstrijden beginnen vanaf 19.30 tot 21.00.

 

  • Vrijdag avond 1 november vanaf 19.30 het Trimtoernooi bij HCW
  • Op 2 november het grote jubileumfeest (vanaf 20.00 bij de Harbour Jazzclub en gedurende de dag activiteiten en wedstrijden bij HCW)
  • Op zondag 3 november een Super Sunday met alle seniorenteams die thuis spelen
3-10-2019
HCW - al 90 jaar hockey, gezelligheid en plezier!

Trots en blij! Al 90 jaar hockeyers op het veld en veel gezelligheid er omheen! Al 90 jaar HCW: een leuke, kleine club met zeer veel energie!

Onze club en onze sfeer is door Mark Immenga, Niek Bos en Ede Bos op fraaie wijze gevat in een film. Dank jongens en dank aan de sponsoren van de film: Brigitte Ruijtenbeek fotografie en Prolube.

Geniet van de film!


Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Statistieken

dinsdag 22 oktober 2019
Aantal leden (info) 213
Nu online 19
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 70,0%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Er zijn geen leden jarig vandaag

Clubcompetitie

1. Heren 1
2. MC1
3. Dames 2
4. Dames 1
5. JD11
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
oktober 0 %
november 0 %
december 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 20% |week: 100%

Teams